Navštíveno 3188x

01.02.2012, 21:15 |
Cormi Zdravim, zkusil jsem vyhledávání, ale všichni řeší jenom nabíjení.
Mám jeden problém, po 3 letech jsem vyměnil originální baterku za Vartu, když jsem dělal první muziku, ta mi vydržela 3 roky, poté jsem vzal další Vartu a ta teď podle všeho taky odešla. Od letoška auto stojí v garáži a vypadá to že s nim budu jezdit čim dál míň - kvůli zrealizovaným úpravám :-)
Proto chci koupit Exide Maxxima 900DC a definitivně vyřešit tenhle problém. Ale ptám se, je opravdu vhodná do auta, se kterým se moc nejezdí a když, tak jen krátce? Občasně můžu dobít. Mám nabíječku Einhell. Jsou nějaké nevýhody, o kterých bych měl vědět? Altík mám 90A, to by mělo stačit. Zesík je 5-ti kanál digitál Alpine PDX-5 600W RMS (1200 MAX). Auto je Golf 4 1,6 rok 2002.
Poslední dotaz, za kolik lze Maxximu koupit tady na clubu popřípadě jakou baterkou vyřešim muj problém? Potřebuju nutně baterku, který míň vadí, že se nedobíjí než standardní baterce.
Díky za pomoc
trakcni baterky potrebuji vetsi udrzbu, sice zvladne vetsi zatizeni ale musis se o ni starat
cili tak jednou mesicne na nabijecku
drazsi baterka neznamena ze vydrzi 10let

05.02.2012, 12:21 |
Sodom Jako král007.mám 900DC v zimě s autem nevyjíždím,takže mám připojenu nabíječku na udržovací napětí.Bohatě postačí automatická nabíječka z lídlu za 500,-Nedávno byla v letáku.Ted zž sem ji nenašel.
Cormi ze sta lidi 95 lidem maxima lehla po roce tech 5pripadu funkcnosti jsou jak boty od vietnamce kup zase tu vartu a obcas ji dej nabijet
kup si optima red top , je to starter baterka...
mam ji ve Audi a jsem maximal spokojeni...
koupil jsem ji pouzita.. ale novy je kolem 4000.- kc.
ja mam maxximu v aute asi uz 8mym rokem a funguje porad i v tehle mrazech :-)
kral007 jo to i Vita ji ma porad a funguje a to uz byla nekolikrat na 8mi Voltech 14dnu v mrazu nez ji nekde vratil a dal nabit a preto jede ale znam takovejch pripadu hodne malo vetsinou po pulroce klekla -)