Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaké solidní 2DIN autorádio s iPhone 3G

o Navštíveno 4707x o
o 04.02.2012, 19:48 | El_Vita
Tak asi nastala doba na změnu HU v alfě. Ale řeším otázku. Dá se do cca 6500 českých korunek sehnat něco kvalitního?

potřebuji, aby to bylo kompatibilní s iPhone (hudba - handsfree - SMS?)

divx nebo mp4 výhodou

klidně 2 sezóny staré, ale kvalitní

dá se něco takového sehnat?

díky za rady/tipy

o 04.02.2012, 21:38 | clown
JVC :) a nemas problem :) primo pres USB a BT a je klid
bohuzel ted nic nemam :(
o 05.02.2012, 00:19 | El_Vita
me na znacce az tak nezalezi. jen, mozna neopravnene, jsem mel zafixovane, ze pioneer a kenwood jsou super a JVC prumer. Ale to uz je hodne let od toho co jsem cetl casopis stereo&video :-)
o 05.02.2012, 09:33 | clown
a pak zjistis, kdo to vyrabi ..
a ze Kenwood se spojil s JVC, protoze JVC se lip prodava v USA a kenwood lip v EU :).. tak to delaj spolu. napr. dnesni modely cd radii od KW je prevleceny lonsky jvc :)

osobne mi je to dnes uz jedno .. JVC je v CR mrtve..
zabili to obchodaci, kteri do casopisu zarizeni jen pujcovali a nedavali na rozdil od jinych znacek .. proto take tak dopadaji testy :)

i kdyz pred lety to bylo provedenim . . ne kazdemu se zdal tenkrat plastovy design ... a koukni se dnes na mainstreamovy modely Pioneeru :))

o 05.02.2012, 09:36 | El_Vita
:-)
říkám, mě je to fuk... :-)

chci aby to dobře spolupracovalo s iPhonem, umělo přehrát dvd/film .... a to mi v podstatě stačí.
o 05.02.2012, 10:56 | Tomas | Upraveno: 2012-02-05 10:57:46
Tak asi to JVC, kupil som si tusim niejaku sedmickovu radu tu na fore (predaj super, max ochotny chalan, poslal mi to dobierkou na SK, neviem jeho nick,ale jeden z mala, co dodrzal svoje slovo a v baliku som mal to co slubil) do sluzobaku (bez odnimacky, zatial mi to neukradli) a som max spokojny. Zozere to asi vsetky formaty, bol som prekvapeny, okrem USB to nacita filmy a hudbu aj z externeho HD disku.
o 05.02.2012, 20:14 | Tiler
Co PIONEER APPRADIO SPH-DA01, koukal jsi na něj?
Koukám, že nemá mechaniku, tak to asi nic, ale na komunikaci s Iphonem asi dobrý :-) a cena od 7190,- není nejhorší.

[ Link ]

foto k příspěvku  od Tiler

o 05.02.2012, 20:16 | El_Vita
koukal, ale s IPhone 3G to nemluví, tu mechaniku bych klidně ožele, dokonce už je i druhá generace tohoto rádia, ale třeba navigaci TomTom nebo Navigon ti to nezobrazí - jen podporované app a to je dost hloupé. Takže za mě: rozhodně super nápad, hned bych po tom sáhl, ale muselo by to být dotažené do konce.
o 05.02.2012, 20:33 | El_Vita
ale umí to pěkné věci jinak .. :-)

[ Link ]
o 05.02.2012, 23:40 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
presunuto
o 05.02.2012, 23:49 | El_Vita
jo. díky. omlouvám se!
o 20.02.2012, 15:00 | Shr3k
05.02.2012, 09:33 | clown: JVC Czech je grupa ignorantů a vůbec to nesouvisí s tím, jestli něco půjčovali nebo dávali. Oni kašlou na jakoukoliv propagaci, kašlou na updatování webu, kašlou na tiskové zprávy prostě kašlou na všechno. Jednou jedinkrát se vybičovali k nějakému výkonu, to když jsem napsal nějakému Japonci na HQ, jestli jim to nevadí, že novinky na www.jvc.cz jsou dva roky staré a tiskovou zprávu o nějakých nových produktech jsem neviděl ani nepamatuju.

Proto taky, když něco dávám od JVC do Tuning Magazine na dvoustránku CAR ENTERTAINMENT, tam občas seknu poznámku, že JVC Czech stále spí, tak ať lidé nakupují přes někoho jiného (třeba od ACR).
o 20.02.2012, 17:17 | clown
JVC Czech uz rok neexistuje .. resp. od 1.4.2011
mozna umet cist, ze zastoupeni je FAST :)
o 21.02.2012, 02:00 | Shr3k
Tak to je fajn. Já to taky už delší dobu nijak neřeším, popisuju stav někdy z 2009.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3433 sekund.