Navštíveno 3281x

Ahoj
chtel bych poradi od zdejsich dealeru nejake komponentni repra s 13cm prumerem. Problem je ze musi mit nejakou mensi montazni hloubku, kolem 45mm snad. Na eshopech chybi nejake to podrobnejsi vyhledavani a hlavne u spousty repro neni ani montazni hloubka uvedena. Cenove dejme tomu do 3500,- Mela by to byt pouze na vymenu za tovarni repra do Megana II.
v létě jsem hledal taky 13cm repra s nízkou montážní hloubkou a dostal jsem doporučení na tyto
[ Link ]
Umíme tyto:
[ Link ] montážní hloubka 44 mm
Diky za nabidky, nove Hifonics nechci, mel jsem donedavna starsi Atlasy 16ky a bylo to docela ok, jenze to byly repra za jinou cenu, ty novejsi fakt nevim nevim.
prohifi.cz - taky diky, neco lepsiho by nebylo. Jak jsem psal cena kolem 3500,- nevim jakou maji tyhle kickx vyhybku, z toho obrazku nejde moc poznat, ale radsi bych neco plnohodnotneho kde by popripade slo i nejaky to +/- db.

07.02.2012, 12:11 |
prohifi.cz | Upraveno: 2012-02-07 12:21:04
2 Proffesor_W: ta vyhybka z Kicx SL sice +- dB nema, ale spatna urcite neni, viz:
[ Link ] Jeste z lepsich bychom meli mit skladem posledni par:
[ Link ] a nebo pak osvedcena jistota:
[ Link ] - ty mam zvukove moc rad, hodne prijemny zvuk ve vsech pasmech; navic diky vysoke citlivosti hrajou moc dobre i na radio
Pan z prohifi.cz necht si zkontroluje objednavky :)
Jinak, v tom meganu, tam jsou vysky v palubce, nevite nekdo jestli tam byvaji nejaky vyhybky nebo neco. Nerad bych kuchal pristrojovku.
2 Proffesor_W: diky, uz jsou objednane, ale poslou nam je az zitra, takze ve ctvrtek u nas a zkusime hned odesilat k Tobe, abys mohl v patek montovat :-)
Tyhle repra hrajou moc hezky, uslysis sam.
cece zadny spech, ja se nepudu v tomhle mrazu rypat do auta :D
jj verim,libi se mi ty parametry,zadny mega rms vykon a hezky db, taky velikost manetu neni nejmensi a vyhybky sou male, proste neco takoveho jem myslel.
Ouki, jasný :-) Tak to zkrátka v poklidu pošleme :-)
dorazilo vse v poradku :) a priznam se ze po rozbaleni krabicky s vyhybkama (mnozne cislo je dulezite) jsem byl opravdu chvilku v soku :D musel jsem e kouknout do navodu jestli je to jak to ma byt lol.

Jj, monitoruju to... díval jsem se, že sis v sobotu vyrazil na poštu :-)
Neboj, vše je jak má být ;-)
Jak jsi dopadl s montáží? Co ty výšky, zjistil jsi něco víc? Mám lagunu II., tovární řešení de facto stejný...