Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Box pre subwoofer v plate?

o Navštíveno 3587x o
o 08.02.2012, 20:36 | DJGiznis
Zdravím. Mám takú otázku,možno skôr na audiofilov. Mám Citroen Saxo,3dv. a v kufri mám plynovú bombu na LPG. Do auta chcem investovať,čo sa týka hudby. Vpredu 2 x HSK 130,vzadu do plata 2 x DCX 690,kapacitor od Ground Zero,zosilovač na subwoofer a subwoofer Magnat Xpress 12. čo sa týka toho subwooferu,neviem ako pre neho vytvoriť vhodné podmienky,keďže cca 70% kufra zaberá ta bomba. Napadlo mi teda do MDF pláta dorobiť box s objemom,ktorý udáva výrobca(60 L). Myslíte,že je to vhodná alternatíva?

Pre lepšiu predstavu pripájam nákres.

foto k příspěvku  od DJGiznis

o 08.02.2012, 20:43 | CVakk
ovály se dávaj jako náhrada subwooferu, takže spolu zbytečný... nech jen sub, kapacitor v tomto případě "zbytečnej" ....
o 08.02.2012, 21:20 | masz | Upraveno: 2012-02-08 21:21:06
Ovaly tam nedavej udelej jen bednu na sw ale zalezi jestli ti to udrzi bocnice na kterem je to plato polozene.
o 08.02.2012, 21:20 | DJGiznis
Tak ovály,subwoofer aj kapacitor už mám kúpené.Teraz už len riešim,ako to zapojiť. Subwoofer neskôr aj tak budem meniť za výkonnejší,takže potom sa kapacitor zíde. Len som chcel vedieť,či je vhodné nechať z plata urobiť box?
o 08.02.2012, 21:25 | DJGiznis
Myslím,že tie bočnice by mali udržať plato,v tom nebude problem.v každom rohu toho pláta je spravený taký výbežok,ktorý robí oporu tomu plátu. Len riešim,či to nebude nejako vibrovať pri hlbokých basoch,či to pláto nebude "skákať".
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3825 sekund.