Navštíveno 2840x

Čau lidi. Letošní zima mi už odrovnala origo repra ve dveřích a plato se mi prohlo, ruplo (ovály). Zůstal mi zesík Raveland 1200 XCA 4kanál údajně 4x120RMS, nebo 2x240RMS a sub 800w Carpower. Chci vytlumit dveře a osadit reprama. Potřeboval bych od vás pomoct zkombinovat muziku, když jedu sám, tak mám puštěný všechno, když je auto plný, tak aby byly puštěný jen přední repra, maximálně vzadu nějaký šidítka. Co teď - koupit zesík na subáč, nebo nechat předek a zadek z rádia, nebo prodat vše a začít znava? (předek v 120RMS se mi zdá trochu ujetý)
No rozhodně bych začal prodejem toho Ravelandu. :-) Pak napiš, co je to přesně za subwoofer, ať se k tomu dá vymyslet zesilovač. Takhle psané to zavání dezinformovaností.. Pak bych koupil kloudný 4ch a k tomu komponenty na předek a 100% kvalitní autorádio, díky kterému budeš moct v menu pohodlně vypínat výstup pro subwoofer.
jako Revilo....
znackove pouzite zesiky se zarukou
[ Link ]
autorádio mám pionier 50ub, subrepro je CRB-25HQ - Subwoofer repro.250 mm / 10. akorát na krabici je napsáno 800W 300RMS a 87db, kabely jsou taženy z baterie přes pojistku průřez 10mm2. zesík byla z nouze ctnost ( po vykradení auta)a jsem omezen výškou uložení zesíku.
V rádiu to mám nastavené tak, že mi subwoofer zvládne podpořit jakoukoliv hudbu - rock, třeba ERU, i takzvané tuc-tuc. Lidi nadávají na Raveland, ale mě ještě nezklamal - před ním jsem měl MAC a ten mi pořád vypadával