Navštíveno 3791x

[ Link ] kamarad shani neco do delnika-forman jezdi s nim jeste jeden kluk a pta se jestli to ma za tyhle love cenu a jestli to aspon trosku zahraje...
nema cenu to bude jen hucet
No pujdu asi proti proudu, ale zalezi za kolik to pujde penez + co je za zbytek soustavy... Jestli to bude za 5, 6 stovek a zbytek osazeni formana jsou dva pary papirovejch koaxu, tak proc ne? Necekat zadnej hájend ale nejaky to tuc-buu-huu to udela :-)
stejne jako Luke-Jeep ale nesmis cekat ze to bude super zazitek z polechu proste to bude neco dunet nejakym zpusobem
jako LJ, i když já dostal od kamaráda dost podobnou sestavu kterou se hodlal vyhodit (Magnat rapbull tuba + zess 360 calssic), dal jsem to wintercaru v kombinaci A9880 + komba JBL (ty nejlevnější) a oproti podstatně dražším komponentům v druhém autě (A9882 + SW JR1004 + kompa Crunch + Helix DarkBlue4) nějaké zásadní rozdíly ve zvuku (hučení) jsem nepostřel, v některých pasážích mi je tuba dokonce i příjemnější (asi jsem hluchej) :o)
za ty prachy tam máš i Sobwoofer Pioneer :D
když to půjde za 500 tak do dělníka ok
Replay: se zesakem a kabelama?
Do 500 Kč s tím co je na obrazcích to není zas tak špatný... Na to co po tom chce :)