Navštíveno 3728x

takze konecne som zuzil vyber stredov, bud DLS Scandinavia alebo Scanspeak 10F/4424G00, konkretne
[ Link ] co z toho sa Vam zda rozumnejsie ? cenovy rozdiel je skoro minimalny.
pripadne este som pozerat znacku TEC, ake mate s nou skusenosti ? konkretne TEC SQ3
[ Link ] ozvucnica je u mna mozna maximalne 1,2 litra cisty objem.... Vdaka, je to posledny kus co mi chyba do mojej skladacky....

12.02.2012, 09:11 |
swep | Upraveno: 2012-02-12 09:14:56
skoda ze tam nedostanes ty technology LS 130M objem potrebuji 1 litr
jinak s TEC mam bohatou zkusenost, mel jsem od nich kompletni ozvuceni, ze serie SQ jsem mel vysky a stredobasy, a musim rict, ze stredobasy byla blbost prodavat, ty byly super zvukove, vysky byly trochu slabsi, ale celkove to vubec nebylo spatne, koneckoncu jsem s touto sestavou uspel na nekolika soutezich emma proti cenove drazsim komponentum
osobne bych se toho nebal, u nas to moc rozsirene neni, ale v italii jsou to dost popularni komponenty jak TEC tak Technology
Scandinavie som nepocul, ale SS 10F mozem vrele odporucit... ozvucnicu nutne nepotrebuje, pripadne mu staci maly objem, dobre vytlmeny, otvoteny dozadu, kontrolovane netesny (kontrollierte Undichte)
sakra tak to ste mi teda dali, este si to necham prejst hlavou a uvidime...
tak vyhral tec sq3, idem to objednat a necham sa prekvapit... je sranda objednavat veci naslepo... :-)))

13.02.2012, 21:22 |
swep to sem sam zvedavy jaky ten stred bude, kompa SQ serie od nich nebyly vubec spatne az na ty vysky ty uz sem slysel lepsi
no tak bohuzial audioves ich nevie vobec zohnat, dnes mi poslali storno objednavky, takze skusim este pohladat cez strycka google, a ak nie tak zostavaju uz len scandinavie alebo scanspeak.... kua, ked sa dari tak sa dari...
jasisoft: sem prave cekal, jak uspejes s objednavkou. Konkretne tyhle repra v republice asi nikdy nebyly a audioves je ma (komplet sortiment TEC) jen na netu jeste jako pozustatek. Neujalo se to nejak, tak se s tim skoncilo driv nez zacalo ;)
jinak objednat ten SS nebude nejmensi problem. SS, Vifa, ... beru odtud
[ Link ] Doprava par kacek, dodani rychle, platba pres paypal.
na europe audio je to zbytocne drahe, lacnejsie a aj co sa tyka dopravy to je tu
[ Link ]
dalsi link do zalozek, super :)
kazdopadne asi to dela kurz ci co, ale z EA mi to vychazi o par stovek levneji ;)