Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > A zase stredaky

o Navštíveno 3728x o
o 12.02.2012, 02:02 | jasisoft
takze konecne som zuzil vyber stredov, bud DLS Scandinavia alebo Scanspeak 10F/4424G00, konkretne [ Link ]

co z toho sa Vam zda rozumnejsie ? cenovy rozdiel je skoro minimalny.

pripadne este som pozerat znacku TEC, ake mate s nou skusenosti ? konkretne TEC SQ3 [ Link ]

ozvucnica je u mna mozna maximalne 1,2 litra cisty objem.... Vdaka, je to posledny kus co mi chyba do mojej skladacky....

o 12.02.2012, 09:11 | swep | Upraveno: 2012-02-12 09:14:56
skoda ze tam nedostanes ty technology LS 130M objem potrebuji 1 litr
jinak s TEC mam bohatou zkusenost, mel jsem od nich kompletni ozvuceni, ze serie SQ jsem mel vysky a stredobasy, a musim rict, ze stredobasy byla blbost prodavat, ty byly super zvukove, vysky byly trochu slabsi, ale celkove to vubec nebylo spatne, koneckoncu jsem s touto sestavou uspel na nekolika soutezich emma proti cenove drazsim komponentum
osobne bych se toho nebal, u nas to moc rozsirene neni, ale v italii jsou to dost popularni komponenty jak TEC tak Technology
o 12.02.2012, 13:25 | noclue
Scandinavie som nepocul, ale SS 10F mozem vrele odporucit... ozvucnicu nutne nepotrebuje, pripadne mu staci maly objem, dobre vytlmeny, otvoteny dozadu, kontrolovane netesny (kontrollierte Undichte)
o 13.02.2012, 16:59 | jasisoft
sakra tak to ste mi teda dali, este si to necham prejst hlavou a uvidime...
o 13.02.2012, 19:30 | jasisoft
tak vyhral tec sq3, idem to objednat a necham sa prekvapit... je sranda objednavat veci naslepo... :-)))
o 13.02.2012, 21:22 | swep
to sem sam zvedavy jaky ten stred bude, kompa SQ serie od nich nebyly vubec spatne az na ty vysky ty uz sem slysel lepsi
o 14.02.2012, 15:33 | jasisoft
no tak bohuzial audioves ich nevie vobec zohnat, dnes mi poslali storno objednavky, takze skusim este pohladat cez strycka google, a ak nie tak zostavaju uz len scandinavie alebo scanspeak.... kua, ked sa dari tak sa dari...
o 14.02.2012, 16:51 | lukee_cz
jasisoft: sem prave cekal, jak uspejes s objednavkou. Konkretne tyhle repra v republice asi nikdy nebyly a audioves je ma (komplet sortiment TEC) jen na netu jeste jako pozustatek. Neujalo se to nejak, tak se s tim skoncilo driv nez zacalo ;)
o 14.02.2012, 16:53 | lukee_cz
jinak objednat ten SS nebude nejmensi problem. SS, Vifa, ... beru odtud [ Link ]
Doprava par kacek, dodani rychle, platba pres paypal.
o 15.02.2012, 10:24 | jasisoft
na europe audio je to zbytocne drahe, lacnejsie a aj co sa tyka dopravy to je tu [ Link ]
o 15.02.2012, 11:35 | lukee_cz
dalsi link do zalozek, super :)
kazdopadne asi to dela kurz ci co, ale z EA mi to vychazi o par stovek levneji ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.342 sekund.