Navštíveno 3484x

13.02.2012, 17:59 |
kolin.koko | Upraveno: 2012-02-13 18:01:25
Potřebuji radu zkušenějších třeba se s tim už někdo někdy setkal. Mám scenika s origo reprákama nehraje to špatně ale chybí tomu určité (kouličky) :-D. Napadlo mě zevnitř na kufru na ten(plast) na dveře v kufru na tapec udělat s laminátu výstupek a dát tam repro Carpower SP-252C zřejmě 2 kousky. už slyšim že spousta lidí bude psát že to jsou mrdky. S tim plně souhlasim ale jsou to levný repráky a mám ozkoušeno že něco zahrajou i bez ozvučnice a docela dobré jméno mají i na audiowebu. Ty repráky bych živil zesíkem 2x100rms ( válí se mi doma). Mužu slyšet váš názor?
no nemám scenika takže nevím jak to tam vypadá ty plasty kam to chceš umístit
zesík to samé nevím co to je zač
jediné co se dá dohledat jsou ty repro
a ohledně toho napíšu to že pokud chceš kupovat jeden
a využít zesík co máš ,tak proč ne
ale pokud cheš kupovat dva kusy tak proč se nekouknout po jednom kuse wooferu ve vyšší třídě a cenně
v jednoduchosti je síla
Jakožto bývalý majitel Renaultu Scenic ti můžu říct, že vymýšlíš něco, co tě ve finále neuspokojí. Pokud ti můžu poradit, tak se vykašli na zadek a polaď přední systém. Na nějakou extra přestavbu předních dveří jsem si netroufl, už jenom z důvodu dalšího prodeje, ale pro opravdu slušnej poslech postačilo vyhodit origo papíráčky, malinko dveře vytlumit, nainstalovat komponenty (v mém případě šlo o Oxygen audio Air PRO 130) výšky vytáhnout do rohů na palubovku a pokrmit je přes HBP302 od Carpoweru. K tomu 20cm basáček Hertz v uzavřence do kufru a byla spokojenost. Kolotočářům jsem sice moc konkurovat nemohl, ale poslech i dynamika hudby byla nejen podle mne slušná. Tak to zvaž! Snad ti ten můj blábol trochu pomůže.
Jinak jen pro doplnění. Zesíky se dají pěkně schovat pod zadní sedačky a není ani potřeba vymýšlet nějaké aktivní chlazení. Vejde se tam i MP MONO od mac audia a slušná dvacítka v uzavřence kufru moc nezabere. Jinak ve Scenicu se pěkně tahají kabely i ty silnější.:-))

14.02.2012, 08:57 |
iwi Asi jako pánové výše. Taky jsem měl scénika, HU Alpine, v předních dveřích Hertz, na palubce výšky, v kufru zes Carpower a Helix Deep Blue a hrálo to na to co jsem použil za komponenty velmi solidně.
boxu v kufru se ci vyvarovat. protože je to tak an pul pracovní auto( vozim v něm dost věci) takže box by překážel. proto mě napadlo tot řešení. Jinak neci si hrát na kolotočáře jen bych rád něčim trošku podpořil zvuk. Jinak časem bych asi vyměnil i papíráky ale zatim hrajou pěkně:-d. Předtim to měl duchodce tak nejsou vylítané. A za další myslel jsem že když by reprák byl namířen přímo na řidiče (posádku).
dej sem foto a nějak (třeba v malování) naznač co a kam
takhle si to těžko představí ten kdo to auto nezná
Tak si udělej malou bedýnku, ve které bude basáček schovanej a nepříjde k úrazu. Když je dáš do těch dveří a dobře něco přibouchneš, tak z nich naděláš stejně šrot. A basák je jedno jak dáš. Basový frekvence se šířej pěkně všemy směry.
nevim toto byl muj nápad a řekl jsem že se poradim ze zkušenějšíma:-d ale box nevim pak mě napadlo dát ho v zadu pod sedačku:-D
Pokud to umíš s laminátem a budeš se držet malého průměru repra, tak by to bylo reálné.
já bych si vyřezal z dřevotřísky kruhy ovály prošrouboval je a na to vrstvil laminát a pak bud laminát sundat a použít jen laminát a nebo nechat i ty desky) ale bylo by to těžké a změnčil by s eobsah)