Navštíveno 3982x

Ahoj,
nemel nekdo moznost vyzkouset toto radio?
[ Link ] Jak je na tom zvukove? Docela by me sedlo vzhledove do auta. Stvou me na ne nem ale jen 2 pary RCA, mam 5k zesik plne obsazenej :/ JVC jsem mel 2 a spatne nehrali.
Diky.
H.
s JVC vzdy spokojenost,ale tento konkretni model jsem neslysel.
To ja prave taky, ale vubec nevim co muzu tady od toho ocekavat :)
kup a uvidis,nevidim ale duvod ci problem proc by to nemelo byt zvukove dobre radio

17.02.2012, 22:28 |
clown mel jsem jich par predchozich na prodej .. je to normos radio .., nestydel bych se za nej
zvukove JVC od modelu 3xx do 5xx stejne, bezne radio, pomerne slusne hrajici, .. 5-7 lepsi v projevu, 801 a 901 uplne jinde
Chci neco misto sveho lhx 501... ale asi 2 dina.... jak tak ctu tak s timhle na tom budu asi podstatne hur.
Potom me napada jeste alpine cde w203i
Mám tohle
[ Link ] 2DIN a hraje celkem slušně, bylo i cenově únosný :)Má oddělávací panel.

18.02.2012, 11:22 |
clown tady je otazka, zda ta alpina na tom bude lip .. a taky, zda to je alpina vubec uvnitr :)
asi takhle, kdyz uz Kenwood po slouceni zacal prebirat od JVC vnitrky radii, tak to to asi spatny nebude. Ale proste je to stredni trida.
Ladinek: mam ted tip na KW AWX740 tak uvidim jak to dopadne... spis se trosku bojim ze me radio s LCD bude porad lakat na nej koukat i pri jizde :)

18.02.2012, 12:07 |
ladinek | Upraveno: 2012-02-18 12:09:52
To je stejný jako to 640 akorát to má blu. to já nepoužívám tak jsem něco ušetřil, hraje to celkem pěkně, chtěl jsem Kewood, ale nejlacinější s oddělávacím panelem 15 000kč to už je na mě hodně. Myslím, že to JVC není špatný, akorát jsem nepochopil, že na dotaz na něho v jednom e schopu mi řekli, že do ČR se oficiálně nedodává, tak nevím. Tady je uplně dole
[ Link ] akorát jsem ho oddělal koupím novej instalační rámeček ať tam nejsou ty mezery.

18.02.2012, 20:32 |
clown staci nezapojit zemnici kabel rovnou na kostru a film mit za jizdy nebudes .. :) resp. pokud zapojis, dle prepisu, zadnej problem :)
740 byla super, ted mam 840 a premyslim o comebacku :) i kdyz, ted budou novy modely bez mechaniky, tak uvidime :)
jinak video za oci taha tak 3 tydny, nejak jsem si za tech 6 let zvyk .. a stejne na to za jizdy nekoukam .., jen posloucham muziku, mechaniku jsem treba za 3 mesice co jsem mel 740 v aute pouzil tak 2x, kdyz jsem na nekoho cekal .. a u 840 je tam jedno dvd od listopadu, co se to monotvalo a zkouselo :)
toho bych se nebal vubec,
ale je to clovek od cloveka
bracha ma 740 ode mne a je nesvuj, protoze pred tim mel avx77, tedy full touch lcd, ja mam 840 a ted mi kolecko chybi .. obcasne :)
Tak 740 bohuzel nevysla :/ tak premyslim co jako nastupce JVC LHX 501 :) XR611 uz jsem zavrhl... momentalne koukam po nejakem piu, libi se me jejich moznosti nastaveni zvuku.