Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Objem uzavřenky na kompa

o Navštíveno 2942x o
o 18.02.2012, 22:22 | dan22 | Upraveno: 2012-02-18 22:23:47
Potřebuji do zadního boku do minibusu dát nějaké repro, ale objem tohoto prostoru je cca 72lt. Nechce se mi to celé tlumit na nějaký kompa. Chtěl bych ty repra dát do uzavřenky, ale nevím kolik lt. by měly mít. Poradil by mi někdo jak to spočítat? U SW je litráž napsaná, ale u komp ne.
Chtěl bych tam dát Morel Maximo 6 [ Link ] na zesik Helix MXA400 [ Link ] .
Pořípadě jestli mi ještě někdo poradí jiný kompa na tento zesik.

o 18.02.2012, 22:27 | rover (WoodTech)
Foukni to do 10L bedýnky a bude to vpoho :-)
o 19.02.2012, 12:04 | 323Marty
Pro tyhle věci mám postavenou pokusnou bednu s pohyblivim dnem, takže si můžu objem u každýho repráku nejdřív spočítat v nějakym programu a pak si to stejně jdu vyzkoušet. Jinak těma deseti litrama na 99% nic nezkazíš.
o 20.02.2012, 19:32 | dan22
Díky, udělám cca 10L bedýnky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3189 sekund.