Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > know how s PXE 650

o Navštíveno 2931x o
o 20.02.2012, 06:56 | nigel
nazdar,
chalani, konecne sa mi podarilo pobavit sa s PXE od Alpine. vcera som v garazi cez ntb vykuzlil zvukove krivky a nasledne podla multeq aj upravil ich charakteristiku. meral som na 8mych miestach. (ako odporuca vyrobca)
je tu niekto, co mi poradi dake vychytavky, co kde ako zlepsit , doladit, spravit inak?
a inak musim uznat, ze po nastaveni je zvuk sakramensky iny :)

foto k příspěvku  od nigel

o 20.02.2012, 12:08 | hifim@ni@k
Já mám PXA H700 a měřil jsem takto nějak: [ Link ]
o 21.02.2012, 21:58 | elektron
Asi by som trochu znizil deliacku prednych kompo,ale neviem o nich nic blizsie,btw do takejto tabulky som sa nedostal. Nastavenie H700 je trochu odlisne od 650..
o 22.02.2012, 18:00 | nigel
nazdar, na kolko by si ju znizil elektron??? skoda ze sa mi tu viac uzivatelov neozvalo, najma s 650 tkou :( celkom rad by som si vymenil nejake skusenosti z nastavovania atd..
o 23.02.2012, 22:07 | elektron | Upraveno: 2012-02-23 22:13:41
Zalezi ake repro pouzivas, ja by som isiel cim najnizsie ako sa na nom len da :). Vela ludi ho dost zatracuje (tiez som medzi nich patril) ,ale zvukovo aj nastaveniami je 650 ovela dalej ako napr. imprint ,ktory ma v sebe zabudovany 9887.Velkou vyhodou je moznost doladenia,vyberu konkretnej krivky atd. Strasne vela tiez zavisi od sposobu pripojenia,nastavenia ant eq,nastavenia vystupnej urovne oem autoradia, fakt sa s tym treba riadne pohrat a skusat a skusat.
o 24.02.2012, 20:35 | nigel
elektron : to mas pravdu, treba sa s tym hrat. len, ja som s nim v podstate len nedavno zacal a rad by som sa dozvedel dake rady. viem, ze je to tema nadlho, no ja som dobry posluchac :)) a mam ho na 3pasme od JBL GTO-6583C
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3768 sekund.