Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > reset columbuse

o Navštíveno 16220x o
o 20.02.2012, 21:03 | clown
mam v italii starej columbus v jednom z prvnich prvnich SII, takze po zaruce ..

radio se zapne a zustave vyset na skodovackym logu, dal ani prd ..

je nejakej zpusob jak udelat reset - reboot tohohle kramu ? odepnuti od napajeni na chvili nepomaha ..
any idea ? :)
dik

dalsi reseni je cihla do palubky :) majitel je pomerne cholerik :)

o 20.02.2012, 21:57 | tappaja
Visi ti s tvrdym :o))

co tohle?
Power  on  the  RNS  and  push  the  <  and  >  buttons  together  with  the  small  button  on  the 
top  right  of  the  unit.   Release  the  buttons  and  the  unit  should  reboot.   You  always  need 
to  reboot  the  RNS  after  coding  changes.   
o 20.02.2012, 22:03 | tappaja | Upraveno: 2012-02-20 22:04:42
RNS510

jsou to najednou obě šipky a tlačítko s reproduktorem a písmenem i .Tyto tři tlačítka zmačknout najednou a chvilku držet.Dojde k resetu,ale nastavení se nemění.Já to dělal,již několikrát,když se sekne navi,nebo nechce načíst DVD.

[ Link ]
o 20.02.2012, 22:43 | clown
diky ..
nejak mne tohle nenapadlo vygooglovat ..

hrubka se vloudila :) sorry. bylo tam puvodne jine slovo, ale prepsal jsem jen cast :)

o 20.02.2012, 22:44 | clown
posilam info do italie .. dik
o 21.02.2012, 15:56 | clown
z italie reply, ze reset nepomaha,
ani 30m bez napajeni .., takze Columbus pujde na servis .. :)

jen jsem zvedavej, zda mezitim nepoleti z okna, ci nedostane kopackou a pod .. :) stejne jako pujde pryc celej slavnej SII :)
o 21.02.2012, 16:38 | nigel
jednoducha vec, s autom do skoda servisu, auto napichnut na Vasila a podla TPI flashnut radio. nepamatam si sice cislo TPI, ale vyrobca o tomto jave vie.
o 21.02.2012, 16:46 | clown
jj, bud autorizak, nebo jeden mistni clen :)
o 21.02.2012, 22:47 | tappaja
Ja bych toho SII rovnou zapalil, shodil z utesu, to bude nejlepsi...
o 22.02.2012, 09:46 | clown
tappaja ..
nastesti je to operak :) jinak v prumeru cca 60t rocne servis .. aktualne 190 tkm, takze jeste 10 a papa ..
upgrade bude na V6, pac v tom je takovej divnej polomrtvej 2.0TDI

jinak servisovat skodovku v italii,
je stejny jako itala v nemecku .., identicky prasata :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3422 sekund.