Navštíveno 3350x

Zdravim,mám takovou otázku,v motorovem prostoru mám autobaterii 12V,75Ah,cca 640(EN) (vic info výrobce neudává :D ) ,tuto baterii vyrabí Ingersoll Rand pro termoking. Myslíte že je bezpečné napájet dva zesilovače 35qmm napájecím kabelem? 1. zesik Fli loaded 900s 4 kanál a 2. Lanzar opti 500x2. Umístění 2 baterie v kufru jsem zamít kvůli prostoru.Nemám sehnat do motoroveho prostoru nějakou lepší baterii abych se nemusel obávat nějakejch problemů?aby hned neodešli zesilovače nebo popřípadně budu rád za nějaké rady jak to napájet. Děkuji
Ta baterka to utahne kdyz budes hrat pri nastartovanym aute. Ale dal bych 50qmm kabel
druhou baterii davat nemusis a 35 kabel ti staci,ale pokud nemas ten kabel jeste koupeny,poridil bych rovnou tu padesatku kabel.

21.02.2012, 21:06 |
VTR pokud máš zájem napiš =) cena dohodou
[ Link ]

21.02.2012, 21:53 |
1kw Ten lanzar bude celkem žrout tak bych to moc nepodceňoval.
Pokud budeš kakel teprve kupovat, pořiď radši 50qmm (lepší bude natáhnou i pro minus), změřit baterku jestli je OK. Odběr obou zesíků bude přes 150A.. :)
Baterka je ok,proměřená. Právě že ešte kabel nemám koupený. Myslíte že je potřeba táhnou i - pol od baterie k zesíkům? a 50qmm průřezem? A ešte sem chtěl myslíte že bych se měl bát hrát bez nastartovaného motoru?Ž by hodně kleslo napětí? Sem práve chtěl nastřelit šrouby do podlahy a ukostřitna ne zes. + pořádně ukostřit baterii v motorovém prostoru.

21.02.2012, 23:28 |
1kw Ta 50ka bude optimální, nešetřil bych na tom za každou cenu. Pokud bys tahal jen plus kabel tak pořádně ukostřit baterku a zesy ukostřit raději na dvou místech (šrouby uchycení bez pásů, navařit šroub na kasli apod.) a mělo by to být v pohodě.
Hrát bez motoru bych nedoporučoval, záleží na baterce.. .)
Já jsem živil na 4m Brutuse 4000D a 4xkanál 21qmm kabelem a pohoda . Kabely se nehřáli a "štávy" bylo dost .. Ale jako pokud můžeš dej 50 .. měl jsem plus i mínus tažený .
jj jasny a od distribučáku do zesíku,bude stačit 10qmm kabel?asi málo co?
Malo vsude mas mit stejne siroke kabely
Pořídil bych možná silnější baterku,bude to pro tebe lepší i do budoucna a kabeláž bych dal taky 50-ku

16.05.2012, 23:12 |
CRK Nomolit123: ty snad musíš bejt instalatér.. :-D

17.05.2012, 00:42 |
pepe689 | Upraveno: 2012-05-17 00:45:33
jak Nomo tak drago super prispevek :_tema se FAKT nerid !!!!!!!!!
50 od + vzadu distribucak 20 do fli a 30 do Lanzara pro klid duse a dopredu 200A pojistka.Kostra pod pas vzadu a vepredu muzes prikostrit.
Jo ta 21 na Brutus to asi byl mazec !!!
Jo a stejne si myslim ze to bude malo :-))pac jen Lanzar ma 160A pojistky ted je otazka kolik ma ten FLI