Navštíveno 3031x

zdar tak trochu zacinam s muzikou a potreboval bych vysvetlit ty cudliky na zadni strane toho zesiku.ty prvni dva z leva mi dosly na co jsou volume a basy ale ten zbytek nevim bo mi neprislo ze by tam byla nejaka zmena po otoceni.poradi nekdo?diky
LPF nastav na cca 80Hz
Sub Sonic na nejakych 30-35Hz
(jen obecne doporuceni,zalezi na subu,ozvucnici atp..)
me by zajimalo k cemu tam ten zbytek je.
To co ti psal seat power znamená,že by woofer hral od nějakých 30hz po 80hz respektive rozsah frekvenci pro woofer.Zbytek čudlíků je na hovno.bass bost vypni to je kurvič basu.A jestli tam máš fázi,tak tu nastav podle sluchu to je individuální podle typu auta.Gain nedávej hlavně na max.No a na rádiu to samé,vypni kurviče basu
mozno by bolo dobre si precitat manual k zosiku, kde to mas vsetko celkom slusne vysvetlene, pripadne trosku postuduje teoriu tu na webe... ja viem, lenivost je svina...
jj,lenivost je velka svina.bohuzel manual nemam zesik je z druhy ruky.jinak na to mam sub 2x4ohm a pocitove mi to prijde stejny jako kdyz sem tam mel pichlej 2kanal a jelo to jen v mustku na jednu civku.akorat mi to prijde cistejsi ty basy.ale hlasitost stejna a prijde mi ze to i min tlaci.ale kabely jsou dobre 2x plus na plus a 2x minus na minus.tak nevim jestli mi to jen prijde nebo sem neco blbe zapojil
jj,lenivost je velka svina.bohuzel manual nemam zesik je z druhy ruky.jinak na to mam sub 2x4ohm a pocitove mi to prijde stejny jako kdyz sem tam mel pichlej 2kanal a jelo to jen v mustku na jednu civku.akorat mi to prijde cistejsi ty basy.ale hlasitost stejna a prijde mi ze to i min tlaci.ale kabely jsou dobre 2x plus na plus a 2x minus na minus.tak nevim jestli mi to jen prijde nebo sem neco blbe zapojil
Napiš sem co máš za woofer a zbytek komponent kabely atd a můžem ti líp poradit:-)
zesilovac stejne udavane vykony nema,takze sis treba ani nepolepsil(vykonove)
Kdysi dávno jsem měl Mac Audio zx 1000 a nebyl to špatnej ze myslím že měl udqnejch na 2ohmy nějakejch 370 watů a byli poctivé a za 4000 tis to byl dobrej kup

25.02.2012, 13:13 |
clown zesik nema zadny volume ... !
je to pro nastaveni vstupu a pak bass boost, tedy neco jako kurvitko zvuku :)
jinak zaklady, jsou u korenu AHC
[ Link ]