Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pomôžte pri výbere zosilovača

o Navštíveno 11560x o
o 26.02.2012, 18:54 | DJGiznis
Zdravím,do môjho trojdverového Saxa si idem kúpiť kompa Hertz ESK 130(dopredu),do plata 2x Hertz DCX 690. Chcel by som to všetko napojiť na zosilovač,ale problém je,že neviem aký by bol vhodný. Cenovo cca do 150 € max.,ideálne okolo 100 €(2500 czk). Premýšľal som nad týmito:
[ Link ]
[ Link ]

Doma mám ešte nepoužitý kapacitor,chcel by som sa spýtať,či sa dá nejako využiť,resp.či by to pri takomto zapojení bolo nejako potrebné? (Ide o kapacitor od Ground Zero,1F )

Vopred vďaka za Vaše názory.

o 27.02.2012, 00:25 | flicek
Ten Mac Audio mám jakou dvou kanál na morel coax 6 a vejšky GZNT přes výhybku a hraje to pěkně.Jinak ten 4.kanál od GZ bude určitě taky solidní,nevím jak ostatní,ale já mám s GZ ty nej zkušenosti,takže asi tak.Kapacitor nedávej a pořiď dobrou baterii ať máš do budoucna šťávy dost
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.609 sekund.