Navštíveno 15242x

Zdravim.Mam tyto 2 basaky:
[ Link ] [ Link ] Mam br bednu 50 l a nevim kterej basak si nechat, protoze to JBL ma vetsi kos a nevejde se do te bedny, takze bych to musel upilovat a pak by zase to ESX propadlo. Tady jsou fotky:
:-)ten ktery hraje lepe bych si osobne nechal ja a!!!!!!!!hlavne podstatna otazka ta bedna byla stavena na jaky SW???
ja nevim ale kterej hraje lip:-)ted mam zapojenej ten esx ale nemuzu zapojit JBL kdyz se nevejde do bedny a kdyz zvetsim bednu a ten Jbl bude horsi, tak uz tam esx nedam :-D Bedna ma 50 l a co tak vim tak tyto basaky maji mit tak 50-55 l
rozhodovat se mezi 400w subem a subem co ma 1kw je preci jasny,ESX daleko vice zatlaci,JBL budes mit velmi slusny kompromis mezi zvukem a tlakem,ja bych si nechal JBL

27.02.2012, 15:44 |
petis ESX 100%
No mam tento zesilovac:
[ Link ] a fakt nevim co si nechat.Nekdo je pro JBL a nekdo pro ESX.Vim ze to JBl zvladne 800-1000 w rms.Kolik zvladne ESX nevim.Basak mam zapojenej na 1 ohm, kabely 50qmm..To JBL ma vetsi prumer civky,tak jestli to hraje nejakej vetsi rozdil? JBL 75mm a ESX 66mm
uplne jednoduchy udelej si redukci aby se tam veslo to JBL to snad zvladnes ne ??
JBL se tam vejde,kdyz ten otvor pro basak upiluju,to jo :-) ale pak ten ESX propadne :-) nebo myslis udelat kruh z mdf,na kterej kdyztak pak nasroubuju esx?

27.02.2012, 17:54 |
DaveX Kdybych se rozhodoval já, tak bych si nechal ESX.
Prodej oboje a vyber neco jineho :o)( nerikam ze jsou spatny )

28.02.2012, 10:24 |
Stodik | Upraveno: 2012-02-28 10:24:24
Já bych si rozhodně nechal >>ESX<<. A že by JBL zvládlo 800-1000W RMS to se mi nějak nezdá.
Také bych oboje prodal a koupil něco od GZ:-)