Navštíveno 3342x

Potrebujem poradit ... kde ma alfa 147 priechodku z motoroveho priestoru do interieru. Taham bratovi napajanie a to auto je hruza a des. K dveram kde je len iso koncovka a v nej repro kab. sa radsej ani nevyjadrujem to budem riesit potom. Vdaka za kazdu radu.
Popripade ak niekto robil hudbu do taliana/alfa / mal by som viac otazok ...
pokial dobre viem tak 156ka ma prechod hned pri baterke a je to dost blbo riešene, konkretne skusenosti bude mat felda, najdeš ho na našom fore pod nickom juriik
Dik marek idem mu napisat. Je tam jedna priechodka za baterkou ale tam to nedam .... skusal som tak dlhu dobu ze uz som od zlosti daval 15 vrtak a ide sa vrtat :-) dik

02.03.2012, 08:42 |
jodua jaky kabel tahas? 50mm2 nebo slabsi? Ja tahal 30mm2 v Alfe 156 dirou pod steracema. Ale nevim jak je to u 147. Na 156 byla pruchodka do kabiny po plastem pod steracema pred ridicem. Byla to ovalna pruchodka. Zkus sundat plast a podivat se
jodua: taham mu zatial len 20mm ... nahodou foto nemas ? Predpokladal som ze to asi bude pod krytom pri stieracoch len nejak som hladal jednoduchsiu moznosti ale skusim tam. Ako mas riesene v 156 repro kable v prednych dverach nakolko 147 ma tam iso konektory a asi jedina moznosto je vrtat von z dveri kabel ? dik

02.03.2012, 09:46 |
jodua Pod krytem steracu byla asi jedina moznost, kudy ho protahnout. Je tam ovalna pruchodka, tu vytahni a prorizni. Kabel pak musis tahat smerem dolu kolem pojistkovy strine. Koukni se na obrazek. Ta carkovana cara je jenom naznaceni jak to priblizne bylo. A ty modry ovaly jsou pruchodky.
Jak vidis, tak ja uz alfu nemam, po pujceni segre dopadla viz. obrazek

02.03.2012, 18:22 |
japonec1 | Upraveno: 2012-03-02 18:24:33
jodua: dakujem presne toto som potreboval. ako si mal vyriesene repro kabel von z dveri ? 156 ma iso koncovky ?