Navštíveno 2919x

03.03.2012, 20:00 |
lukyc Jsem uplnej nováček a amatér tak se chci jen zeptat jestli to mam správně? Popř. jak to zapojit líp. Díky :)
A ještě má vliv na výkon zesíku a sw tloušťka napájecích kabelů?

03.03.2012, 20:01 |
lukyc ..

Můžeš.. ale když ty cinche dáš s 1CH a 2CH tak se taky hovno stane.. Pak přivedeš plus od baterky,mínus ukostříš a ješte REM vodič od radia. Dráty na sub dáš na + jednoho kanálu a - druhýho kanálu (můstek)..no a pak by to mělo hrát..
Co se týka průměru vodiče tak to vliv mít může.. Nicméně na tenhle zesilovač bude stačit i 10qmm kabel..takže jestli si tahal něco silnějšího,tak můžeš bejt v klidu..
No super, ještě ti zbyly dva volné kanály, co teď s tím? :oD

03.03.2012, 20:20 |
lukyc Jo díky :)
Od + baterky mam silnej vodič na kapacitor. Ale pak sem tam dal jen na vyzkoušení, než mi přídou kabely co sem našel v garáži a právě mi připadá že by to mohlo hrát líp. Uvidím až to příde..

03.03.2012, 20:21 |
lukyc No ty dva kanaály neřešim když tam nemam cinche :D Jde mi jen o ch3 a 4
Bych raději do budoucna na SW řešil buď 2ch a nebo mono, dále nevíme co tím chceš krmit, od toho všeho se to odvíjí
Trochu se vmíchnu do diskuse :) zappjoval jsem zesík a kabel remote jsem řešil rozpůlením kabele remote u rádia odizolování napojení remote zesu a spojení kabelu a zaizolování, všechno funguje spíná.Je to tak dobře? Dělal jsem to poprvé tak se rači zeptám :)

04.03.2012, 00:33 |
lukyc
lukyc: a ten kapacitor tam budes mit k čemu? Na tuhle sestavu bych ho vubec nedaval..

04.03.2012, 11:28 |
lukyc Ten předemnou to prodával i snim, tak sem to tam dal.