Navštíveno 4089x

Ahojte, prosím o radu jaká vybrat kompa pro tento super zesík A3, poslech převážně na SQ, ale při hraní na outdoor bych uvítal i patřičný výkon. 2p nebo 3p. Cena by byla nejlepší tak do 10tis :) Takže spíš asi 2p. Díky za rady.

05.03.2012, 12:43 |
prohifi.cz | Upraveno: 2012-03-05 12:44:52
Je to s výkonem na hraně, zvládly by i více, ale nyní ve výprodejové ceně hodně zajímavé:
[ Link ] a zrovna v této recenzi:
[ Link ] je testovali právě na DLS A3
Jj, taky už jsem na ně narazil, ale ještě uvažuji o Focalech K2
[ Link ] a teď babo raď :) ale podle testu to vypadá, že Morely by jim daly na zadek, že?
tyhle K2ky jsem tusim neslysel... aspon si nevybavuju, ale pokud chces neco i na outdoor akce, tak bych volil vyssi vykon
Morely znam a vim, ze umi zahrat hodne prijemne, jinak to bude spise otazka vkusu kazdeho
mne tolik nevyhovuji Focal vysky, radeji mam hedvabi
OK, dík moc za rady, ještě to nechám uležet, ale vypadá to na ty morely, tak nějak tuším, že budu spokojenej, dveře jsem tlumil celej vikend, padlo na to 5 kilo braxu, pak 2 pláty STP gold a díry v plechu jsem ještě vyztužil železnýma plátama, tak snad to splní účel :)
já jsem ještě nedávno měl Hybridy na DLS A3 a hrály hodně dobře
jinak v ceně kolem 10tis. se dají vybrat dobré kompa, třeba i starší, Focaly jsem neslyšel, ale ještě bych se poohlédl po Helix RS6, nebo něco od DLS či AS

05.03.2012, 15:29 |
prohifi.cz | Upraveno: 2012-03-05 15:30:16
Focaly obecne nejsou spatny, ale plny vykon DLS A3 moc nezvladnou... to Morel Hybrid zvladnou klidne 2x200W rms ze slusnyho zesiku.
Od DLS bych moc nevedel co vybirat ... v minulosti me dost zklamaly, a to predevsim rady Iridium a UR rada.
Helix RS6 nejsou spatny, ale tech se tady v dobrem stavu pohybuje velmi malo.
2 hlavka: mel si to rovnou vylejt betonem :-)
;) dobře, uznávám, že je tam toho trošku víc, ale nějak jsem si nemohl pomoct, docela mě to bavilo. Pořád bych to viděl na ty Morely :) DLS mě taky moc nenadchly, konkrétně MS6a, na to že byly téměř nej z jednoho testu, tak zvukově se mi jevily jako nevýrazné, možná až na basy, ty šly celkem hluboko, ale jinak žádná sláva :(
Hmm, teď bych tu měl nabídku na Morel Hybrid Ovation II 6 nové nerozbalené za 265,- € co říkáte? A kdybych si to pak rozmyslel, tak je docela šance je prodat s minimální ztrátou, nebo rači ještě počkat?

05.03.2012, 16:38 |
prohifi.cz | Upraveno: 2012-03-05 16:43:08
2 hlavka: MS6Acka zrovna nehraly dle meho ucha spatne, mely i vysky z nejvyssi rady - UP1C (tusim 28 mm hedvabi), stejne vysky byvaly v UP rade od DLS
Cena za Morely je to dobra, pokud to mas s danovym dokladem, plnou zarukou a pokud je tam jistota, ze jdou primo od vyrobce, protoze se na trhu objevilo zbozi designove podobne Morelu, ale bylo tam dost reklamaci a zvukove to bylo jinde... (a vim konkretne o par vyrobcich, ktere pochazely ze Slovenska), viz:
[ Link ] My mame zbozi primo od vyrobce, viz:
[ Link ] Prichazeji nove rady, proto mame vyprodej starych rad za tak nizke ceny. Po vyprodani uz budou jenom nove rady za uplne jine ceny. A nejde odhadnout, jestli budou k mani jeste mesic nebo 2 dny...
tak jak tak koukám, tak si mi právě ušetřil 265 € ten borec co to nabízí je slovák :D a podezřele na prodej spěchal. Vážně moc dík, to bych pěkně naletěl! Takže říkáš, že hrát MS6-ky na A3 není zase taková "prasárna"?

05.03.2012, 17:08 |
prohifi.cz | Upraveno: 2012-03-05 17:09:46
Netvrdim, ze je to podvodnik, jenom pisu, ze jsem se s tim uz setkal...
MS6ky na DLS A3 nejsou vhodne - DLS A3 je vyssi liga, MS6kam by v pohode stacil levnejsi zesilovac. Vse je o vyvazenosti celeho retezce a tady bys mel hodne dobry zesilovac a reproduktory stredni tridy, takze bys plne nevyuzil potencial toho zesilovace, tj. i na levnejsim zesilovaci bys dosahnul podobneho vysledneho zvuku.
DLS MS6 bych na DLS A3 urcite nezapojval. Myslel jsem to tak, ze zrovna DLS MS6 mi za sve penize neprisly spatne.
Rozdil mezi DLS MS6 a Morel Hybrid Ovation II 6 je hodne velky.
Ahoj o víkendu budem dávat na DLS a3 morel dotech středobasy v aktivu tak ti pak písnu jak se projevily třeba ti to pomůže s výběrem
pro Milana:
díky, teď už chápu jak se mám dívat na MS6áčka. Nebyl jsem si pořád jistý kam je zařadit. Každopádně další plus pro Morely :)
pro BMWE30:
čau, jo to budu rád, každá rada dobrá! Sice na aktiv pořád nemám odvahu, ale další názor na tu kombinaci s A3 uvítám :)

05.03.2012, 19:33 |
Toxxx Hybrid a DLS A3 nic moc teda. Pockaj si az BMWE30 otestuje Dotechy a mozno to bude lepsia volba. Co sa tyka Fokalov tak som mal K2Power a hrali nadherne ale na neake hlasne hranie niesu.
v tomhle momente bych resil puvod od seriozniho prodejce :-)nekdy usetreny litr 2 pak stoji mnohem vic :-)uz ja osobne jsem si nabehl parkrat :-(kompa DLS budou nevyhovujici jsou proste slaby a upeces je
max. souhlas s pepe689 :) jedine kup na jistotu, nejsem tak bohatý abych kupoval levné věci :D
pro Toxxx:
ok, určo počkám jak dopadne BMWE30, tak to bude těžká volba jak to tak pozoruju :)
Ja som mal zostavu DLS A3 2ks a DLS MS6A 6ks stredobas a 4ks výšky. Bolo to vo fábií 1. Čo sa týka spodných frek. super(3ks v každých dverách) to preto, výšky taktiež dobré. Len to medzi ,bola bieda. Žiaden priestor! Teraz mám Genesis a stredobas DLS nobelium a som max. spokojný , čakám už len na výšky scandinávia. Inak aktívu sa neboj, máš v tom prípade väčšie možnosti nastavenia a pod. , je to náročnejšie na peňaženku. Ku A3 by si potreboval ďalší zosík. Inak A3 sa pýta na aktív. Podľa mňa.
Jo to jsou přesně moje slova, basy a výšky šly, ale středy jakoby zmizely, někam do pozadí :( Nevýrazné, utopené. A letos to na aktiv určo nedám, ale uvidím jak se osvědčí ty kompa (až nějaký konečně vyberu) a příští rok bych to možná zkusil. Jak říkáš, další A3 + rádio na aktiv nebo aktivní výhybku od Hifonixu, ale spíš bych to viděl na to rádio.
DLS A3 je dobrá na středobasy, ale pokud bys šel do aktivu, na výšky bych volil třeba Genesis Dual Mono, Sinfoni atd.
Takže mohu určitě doporučit morel Dotech a DLS A3 naprostá bomba alespoň u mne kick bas suprovej
DLS A3 ma velkou silu a hodne velky DF
Hybridy jsou narocnejsi, ale ta A3ka na ne neni spatna... sice ten vykon na Hybridy nevypada, ale ten zesik neztraci dech ani pri plnem vykonu
Dík moc za info! BMWE30 nepojedeš náhodou někdy přes Brno? Docela rád bych to poslechl..

15.03.2012, 18:29 |
Toxxx No neviem ci je dobra kombinacia Hybridy a A3. Testovali sme to a nic moc teda. Hybridy boli v uzavrenke,v BR bedne a v plnom objeme dveri a absolutne nas to nenadchlo:(
Nemusi si nektera z komponent sednout :-(vzdycky to tak je!
Nemáte někdo zkušenosti s ESX VE6.2C
[ Link ] Kdysi jsem četl test a vychvalovali je tam tak že pomalu nic lepšího neslyšeli, tak by mě zajimal váš názor. Díky
hlavka, velmi dobré SQ kompa která snesou i velký výkon a ted za super peníze.. do 10tis mohu doporučit, sleva na jeden pár skladem 44% :
[ Link ]