Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Kratkodoby pokles napětí, pomůže kapacitor?

o Navštíveno 3563x o
o 06.03.2012, 18:20 | greatzero
Potýkám se s poklesem napeti po cca 10 minutach jizdy, po nastartovani ukazuje P 88 RS II 14.1V, po cca 5 minutach se pri jizde ustali na cca 13.2V (uz tohle je spatne, ne?) ale kdyz pak stojim na semaforu, pada narazove az k 11.9V a to zpusobuje vypadek zesilovace, tusim ze problem je nekde v kabelazi, mereni na kontaktech baterie se shoduje s merenim v radiu, alternator poslan ke kontrole se vratil s tim ze je v poradku... Pomuze mi (alespon nez se to vyresi) kapacitor? nechci chudaka Xetec 5G trapit. Nebo se bude vypinat diky nizkemu napeti v REM? Nejsem vubec priznivcem kapcitoru tak ani netusim, jak se zapojuje..
Diky za jakykoliv nazor popripade radu ci pomoc..
Su z Brna.. kdyby se nekdo nasel..
Diky

o 06.03.2012, 19:16 | Seat Power
pokud je altik OK tak bych to videl na baterku a nedostatecnou kabelaz.
o 06.03.2012, 19:22 | rover (WoodTech)
Hele mam doma malej kapík od AudisonC.. tak to mužem prubnout jestly to pomůže.
o 06.03.2012, 20:35 | noclue
baterka a kable, lebo 11.9 je zle... kapacitor nepomoze
o 06.03.2012, 21:04 | s1michael
Mě pomohla pořádná baterka zapojená jako druhá vzadu (konkrétně PC4000)A od té doby je klid. Pořádný kabely jsou samozřejmostí. Jinak jsem tam před přidáním baterky měl dva 1F kapacitory a SPXL 1000 nezvládli - na volnoběh sem kolikrát šel i na 10.5V. S tou baterkou neni problem to udržet nad 13.5V a to tam mám ještě k tomu 4 čtyřkanály v aktivu.
o 06.03.2012, 21:17 | rover (WoodTech)
No jenže ono to nepadá vlivem muziky jde o to že se to ztrácí někde v autě , pokud teda vím . Jde jen o to pořešit at to hraje než se přijde na to kde je zakopanej pessssssss
o 06.03.2012, 21:34 | clown
po 10m po nastartovani ti zacne dobijet altik baterku :) .. takze bych se kouknul po diagnostice, zmereni
o 07.03.2012, 19:45 | greatzero
diky Rovere, za pokus to stojí. btw dnes se mi narodil syn, tak to trochu ztraci na akutnosti.....

2 clown - diagnostika probehla v autoelegance honda Brno, pri jizde vse ok, pri stani na miste ukazuje to co radio, i co nezavisle pripojeny multimetr..
o 07.03.2012, 19:47 | greatzero
2 clown
altik snad dobiji furt, ne? diky regulatoru..

v zime je to lepsi, pada to pozdeji, spis je to ale teplym/studenym motorem.. ta doba po ktere se pokles zacne projevovat..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3554 sekund.