Navštíveno 2839x

Zdravím,
prosím nevíte někdo jakou litráž potřebuje tento woofer? Píšou 14-28l uzavřenou. Já bych chtěl bassreflexku. Dokázal by to někdo spočítat, nebo poradit v čem bude hrát dobře? Díky moc!
asi v tom co radí výrobce :) udělěj 28L a uvidíš :)
mam dvojitou uzavřenku a hraje to pěkně rychle a úderně.
mam ten starsi 3001,hraje dobre v 28l.momentalne ho mam v aute v 80l 25x10sm natrubek a supr
Tashev:
a hraje lip v ty bassreflexce?
mě i připadá že pokud je v uzavřený bedně tak i ztrácí na hlasitosti...
pro me hraje lip.mam ho zapojenej na hifonics 2 ohm.
sedlackus: už si to vyřešil?
sedlackus: prodej to a kup něco citlivýho a už s bednou :D .. tohle nemáš šanci nakrmit ,pio sem měl a už nikdy více :S
mam ho v uzavrence podle vyrobce 28l jak pise studnak22 na helixu spxl 1000 na 2ohmy, nevim teda kolik wattu mi na nej jde skutecne ale asi by snes i vic a asi by hral i lip, jen kdyz mu dam pak moc tak mi vypne zesik, ten problem uz mam dlouho, neprisel sem na to proc, uz sem se s tim smiril,ze pri nejakejch skladbach mi to proste vyhodi zesik,jinak v uzavrence sem s nim spokojenej, v bassreflexu se mi ten zvuk nelibil
buddy87: myslíš že ti vypne zes a zase naběhne ?? tak to máš málo šťávy nebo slabou kostru.. to si musí každej projít sám,hlavně spálený zesiky potom.
hoď si druhou bat do kufru jako má studňák a máš pokoj. Víc můžem řešit po meilu
v aute mam pc3000 :) kabely 50mm prurez a minus z toho zesiku mam 50mm kablem zpatky na tu baterku, kostra na baterku posilena 50mm kabelem, stavou to neni, voltmetrem sem to meril