Navštíveno 3477x

Nazdar lidi, měl bych dva dotazy k tomuto rádiu.
1.jestli někdo nemá návod v češtině a mohl mi ho půjčit buď k ofocení, nebo mi ho poslat v elektronické podobě?
2.Nevíte někdo, jestli existuje nějaký USB modul, který by šel připojit k tomuto rádiu?
Díky.
1. český návod k němu mám ...
To je super! Bylo by teda možné se nějak domluvit, buď na půjčení, nebo jak by se ti to nejlíp hodilo? Když tak mi písni na maila, nebo mi pošli zprávu a já bych s ti ozval a domluvili by jsme se. Díky moc.

08.03.2012, 19:57 |
Beda taky ho nekde mam kdyz by to nevyslo
To jste zlatí kluci. Udělali jste mi stím velkou radost, protože louskat to z angliny pro mě není to pravé ořechové. Zeptám se, jestli je někdo z vás Praha, nebo okolí, že by se to nemuselo řešit na dálku. Já jsem blízko Říčan a jinak jedu zítra na víkend do Brna na motorky. Tak kdyby se třeba šlo někde vidět. Ještě jednou díky a zatím.

09.03.2012, 14:00 |
Beda jsem z Prahy 4, ale nejdriv ho musim najit :o)
No tak super. Kdyz by se ti to teda podarilo vypatrat ;-) , tak mi pak dej vedet, jak by se ti to nejlip hodilo na to predani. Diky moc a zatim.
Já jedu zejtra do Prahy na High - End, můžu ho vzít sebou.
To jses moc hodny, ale tento víkend jsem bohužel zrovna v Brne na motorkach.
Tak co chlapci, jak to vypadá?
to Beda, nepodařilo se ti to najít?
to M@rtin, odkud jsi,ze bych k tobe kdyz tak dojel?
Tak to bych měl trochu z ruky :-) . Bylo by možné, pokud by to Beda nenašel, že by jsi mi to poslal poštou? Samozřejmě bych ti vše uhradil, klidně převodem na účet předem. Budu šťastný, když se mi to podaří sehnat.
No to by snad i šlo, nebo zkusit jedině ještě oskenovat jestli by to šlo

14.03.2012, 08:46 |
Beda sorry, nejak jsem zapomel :o) , dnes se kouknu
to M@rtin kdyby to šlo oskenovat, tak by to bylo ideální, než to posílat tam a zpátky
to Beda jestli teda koukneš a daš vědět, tak pak jednoho z vás znásilním :-)
Zatím vám oběma moc děkuju.
stasan: Tak to ani náhodou, znásilňovat se nenechám :-DDD

14.03.2012, 12:49 |
Beda od ted chodim prdeli ke zdi :o))
Tak to jsem ted posral, ani jeden se nechytil :-D. Tak bych teda poprosil aspoň o ten návod.

15.03.2012, 20:58 |
Beda tak mas asi stastny den, nasel jsem manual, zitra ho nafotim v praci a muzes si prijet, vic po mailu, cau
Už jsem teda šťastným majitelem českého návodu. Tímto chci moc poděkovat Bedovi za dodání a M@rtinovi za ochotu.
Nechce se mi zakládat nové téma tak to napíšu sem.(snad to Stasanovi nebude vadit).
Nevíte náhodou někdo jestli tady u toho Clarionu se dá nějak nastavit aby se po vypnutí klíčku v zapalování a tím i vypnutí radia sám odklopil panel.Stejně jako to má třeba Pioneer P88RS2?
Určitě mi to vadit nebude, protože by mě to samotného zajímalo. Český návod jsem ještě nestihl proštudovat. Jenom bych se ještě připoměl, jestli někdo neví o nějakem USB modulu nebo třeba na SD karty.

03.04.2012, 11:09 |
Aegis já jsem našel jen
[ Link ] (ale asi Čína :-(,)

03.04.2012, 15:46 |
Aegis Ale zas na druhou stranu by 958 měla umět uložit až 6 hodin hudby... někde jsem četl