Navštíveno 3952x

Sestavuju kvalitní hudbu na poslech(nehledám žádný eytra výkon) a narazil jsem na tento subwoofer.Zkušenosti s tímto sub. žádné nemám,tak jestli se najde někdo kdo má tyto zkušenosti popřípadě zná něco lepšího...Napájet to chci zesilovačem Genesis Profile Sub Ultra.Díky všem za rady,nápady atd...

Genesis sam o sobe vyrabi jenom zesilovace.
Reproduktory a subwoofery si nechavaji vyrabet a prodavaji je pod vlastni znackou. Tento Genesis je upraveny Pearless tusim rady XXLS.
Na moje ucho moc prijemny - hodne rychle presne nakopavane basy, umi zahrat i hezky hluboko. Je to typ basaku, co bych si dal klidne k sobe do auta.
Díky prohifi,přesně toto jsem potřeboval vědět.Hnedka jak prodám starý sub. tak si genesis u vás objednám.
nejaky ten patek uz ho vozim v aute a jako jo. Sice v kufru v sedanu, ale i tak si zatim na sub nikdo nestezoval a ze uz ho poslouchalo lidi. Teda samozrejme s adekvatnim zesem (mel jsem ho vetsinu casu na Helix A2).
Opravdu krasne hutne basy, zadna sucharina se nedeje a opravdu dost odspodu.
Ja mám Genesisa 25.01 a max. spokojnosť! Hrá čisto, presne a hlavne nepotrebuje 2kw. Mám ho v kufry a vôbec mi nechýba bas.
Jj, je to basák, co umí zahrát hodně dobře, ale není extrémně náročný na zesilovač :-)

12.03.2012, 13:32 |
Aegis pokuď zvažuješ koupi 12" na SQ, tak bych možná zvážil i toto:
[ Link ] Sice s ním nemám zatím zkušenosti, ale už si na něj (nebo spíš na jeho menšího brášky) brousím zuby :-)
Videl jsem zahranicni test, kde Audisony srovnavali s nejakymi Morely ve stejne cene a Audison dostal na frak. V tomhle pripade bych si urcite vsadil na Morel Ultimo SC:
[ Link ] Pro me zvukove to nejlepsi z basu, co jsem kdy slysel a divil bych se, kdyby byl Audison lepsi... neverim :-)
V zahranicnich testech hodnotili Morel Ultimo jako lepsi nez JL Audio 12w6, a to uz je co rict :-)

12.03.2012, 16:09 |
Aegis O tom se přít nebudu, ale aspoň Razardicek vidí, že kvalitních možností je více :-)
Já bych bral Audison, abych měl komplet sestavu Voce. Kdybych měl kompa Morel tak jdu do Ultima...
Díky všem za rady a nápady.
Stavím sestavu od morel(kompa) & genesis(zesilovače), a jak jsem napsal hledám něco na kvalitní poslech.Tak teďka jsem ve váhání jesti sub.genesis 30.01 a nebo morel ultime s12.Osobně si myslím že morel je spíše na výkon a na kvalitu bude lepší genesis(ale ani jeden jsem neslyšel zahrát tak pokuď se mýlim budu rád když mi to někdo napíšete.Jak jsem napsal chci to napájet genesis sub ultra...
Tak na tenhle zesik ber Morel Ultimo SC. Rozhodne to neni na vykon - umi zahrat i nahlas, ale s kvalitou, ktere se maloktery subwoofer priblizi. Pro me zvukove to nejlepsi, co jsem slysel - hodne presne rychle basy, ale umi hrat i hodne hluboko.
Jenom potrebuje hodne dobry zesik, a to mas. Presne tahle kombinace je vyzkousena.
Genesis profile Sub ultra + Morel Ultimo. Vozil jsem to nějakej čas v autě a byla to asi ta nej nej nej kombinace, co sem kdy mohl slyšet. Dodnes se mlátím do hlavy, že sem Ultimo prodal. Genesis sem musel vrátit, byl jen na testy. Sedlo si to jako prdel na hrnec.
Když SQ woofer, tak Ultimo ... nevím, jak bych to řekl jinak :)