Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > prosim o srovnani znacek

o Navštíveno 3099x o
o 11.03.2012, 16:25 | TemnyMagic | Upraveno: 2012-03-11 16:26:52
Prosim, srovnal by mi nekdo znacky? Je mi samozrejme jasne ze nejaka china se nemuze rovnat MTX atp, ale rad bych je mel roztridene do skupin, ktere znacky k sobe patri a ktere jsou uz o skupinu vys. Nejlip zvlast repro znacky a zvlast znacky zesilovacu anebo je to stejne?
Dekuji

o 11.03.2012, 18:36 | Aegis
Výsledku se asi nedočkáš, protože je to dost subjektivní a převážně každá značka má jak základní modely tak i high end modely. Jak by jsi třeba chtěl srovnat Aston Martin Cygnet a Skoda Superb ???

Nejlepší je vědět, co chceš hrát a za jaké peníze. Pak ti tu někdo určitě poradí... (doufám :-) )
o 11.03.2012, 19:00 | Toxxx
Najlepsie je popocuvat neake komponenty. Darmo ti tu bude tvrdit co je dobre a tebe sa to stejne nebude pacit. Ja napriklad niesom za Focal Be. Celkom sa mi to paci ale viem ze to neni pre mna;)
o 12.03.2012, 07:17 | TemnyMagic
zajimave, takze je jedno jestli si si poridim kompa od magnatu nebo morely? nebo mac audio stejne jako JL audio ? jenze proc by potom byli firmy ktere zacinaji na sume, na ktere ostatni znacky konci.. Driv to tu nekde bylo porovnane, znacky ktere jsou na stejne urovni cca, jenze uz to nemuzu dohledat :(
o 12.03.2012, 09:37 | Maxxxxam
staci napsat v jake cene se chces pohybovat a co poalouchas.Jasne,ze nemuzes srovnavatzaklasni model odmac audia kterej stoji aji s bednou 1500 a zakladni model od Jl,kterej stoji 3000 bez bedny.Napis kolik chces investovat a co poslouchas.Nic nezkazis subwooferama hertz a jbl.Vysoka citlivost a hrajou slusne,teda pokud se chces pohyovat v mensich cenach
o 12.03.2012, 09:37 | Maxxxxam | Upraveno: 2012-03-12 09:39:18
.
o 26.03.2012, 14:49 | TemnyMagic
posloucham od hiphopu az po pop, takze opravdu ruzne veci. Uz jsem poridil Tempace dopredu misto dragsteru a nadhera, pekna zmena uz na Crunch zesiku :) Momentalne jedu na crunch 2x zes. takze kdybych se chtel odpichnout a prilepsit si, abych nekoupil horsi znacku. Sestavu mam zde [ Link ] Bohuzel se mi porad zda ze tam mam maly tlak :-D
o 26.03.2012, 15:02 | prohifi.cz
Tempace chtej poraden vytlumene dvere a kvalitnejsi zesik, pak by to byl velky rozdil... do te doby to nikdy nebude ono. Resis nasledky toho, co se ti nelibi, ale ne pricinu.
o 27.03.2012, 14:11 | noclue
mtx je cina
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3438 sekund.