Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer ?? Octavia I

o Navštíveno 3180x o
o 12.03.2012, 16:52 | Hanzos
Zdravím, nejsem žádný profík v hifi ,ale poznám ,že by moje auto potřebovalo v autě nějaké ty basy.Je tento ten pravý? Subwoofer Kicx SL 250?? Nebo seženu v této cenové kategorii nebo nižší něco lepšího.Mám zesilovač MB Quart DSC480 k tomu mám reproduktory Kicx ICQ 6,2 a Kicx ICQ 652. Poradí někdo? Předem děkuji za rady.

o 12.03.2012, 17:25 | prohifi.cz
Udelej komplet Kicx a pouzij tento, ten se k tve sestave dobre hodi:
[ Link ]

A nebo za hodne dobre penize jeste starsi vyprodejovy kousek od Helixu:
[ Link ]
o 12.03.2012, 17:47 | Hanzos
Zřejmě použiji teda ten Kicx.Ještě se zeptám co k tom tomu budu potřebovat za kabely popřípadě jak to připojím,když na zesilovači už nemám žádnou prázdnou zdířku.
o 12.03.2012, 17:58 | Seat Power
musis poridit jeste jeden zesilovac na SW bud dvoukanal nebo monoblok,nebo musis vyhodit jedny repra a zmustkovat ten tvuj nynejsi 4kanal
o 12.03.2012, 18:06 | Hanzos
Takže laitsky řečeno.Nemužu na tento zesilovač připojit ještě subwoofer, aby mi zaroveň hráli všechny repráky??
o 12.03.2012, 18:20 | Hanzos
Nebo vlastně jako bude to hrát ,ale musím to zmůstkovat??Nebude to mít vliv na výkon?
o 12.03.2012, 23:15 | prohifi.cz
musel bys pripojit oboje reproduktory paralelne na predni kanaly, coz je ale hloupost, to bych nedelal...

pokud to mas takto, dal bych na zesilovac predni reproduktory a subwoofer; zadni reproduktory nechas hrat pouze na autoradio a uslysis sam, ze to bude hodne dobre - ty zadni reproduktory jsou jen tak dokresleni
o 12.03.2012, 23:33 | hifim@ni@k
Mám tu na prodej tento: [ Link ]
o 14.03.2012, 10:47 | jao02
Tak neviem ja som bratovy do Passatu robil lacnejsiu hudbu radio mal Kenwood KDC-W7537UY , zosilovac Carpower Power 4/400 , natiahol som mu 20mm2 kable a subwoofer je Magnat Express 12 v 35l uzavrenke. Napojil som mu predne aj zane repra na predne kanaly do 2 ohmov a subwoofer na premostene zadne. Deliaca frekvencia 80Hz a hraje to perfektne (za tu cenu) Ja sam mam v druhom aute Dragster DAA 1604 na prednych kanaloch mam predne repra Mac Audio Premium X 2,16 a vzadu Mac Audio Super audio 69,2 napojene do 2 ohmou a na premostenych zadnych tento subwoofer [ Link ] a hraje dost dobre. Tu som uz tahal 50mm2 kabel.Aj ked mam v plane zadne repra zrusit a dopredu dat kvlitnejsie a silnesie kompa.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.