Navštíveno 3180x

Zdravím, nejsem žádný profík v hifi ,ale poznám ,že by moje auto potřebovalo v autě nějaké ty basy.Je tento ten pravý? Subwoofer Kicx SL 250?? Nebo seženu v této cenové kategorii nebo nižší něco lepšího.Mám zesilovač MB Quart DSC480 k tomu mám reproduktory Kicx ICQ 6,2 a Kicx ICQ 652. Poradí někdo? Předem děkuji za rady.
Udelej komplet Kicx a pouzij tento, ten se k tve sestave dobre hodi:
[ Link ] A nebo za hodne dobre penize jeste starsi vyprodejovy kousek od Helixu:
[ Link ]
Zřejmě použiji teda ten Kicx.Ještě se zeptám co k tom tomu budu potřebovat za kabely popřípadě jak to připojím,když na zesilovači už nemám žádnou prázdnou zdířku.
musis poridit jeste jeden zesilovac na SW bud dvoukanal nebo monoblok,nebo musis vyhodit jedny repra a zmustkovat ten tvuj nynejsi 4kanal
Takže laitsky řečeno.Nemužu na tento zesilovač připojit ještě subwoofer, aby mi zaroveň hráli všechny repráky??
Nebo vlastně jako bude to hrát ,ale musím to zmůstkovat??Nebude to mít vliv na výkon?
musel bys pripojit oboje reproduktory paralelne na predni kanaly, coz je ale hloupost, to bych nedelal...
pokud to mas takto, dal bych na zesilovac predni reproduktory a subwoofer; zadni reproduktory nechas hrat pouze na autoradio a uslysis sam, ze to bude hodne dobre - ty zadni reproduktory jsou jen tak dokresleni

14.03.2012, 10:47 |
jao02 Tak neviem ja som bratovy do Passatu robil lacnejsiu hudbu radio mal Kenwood KDC-W7537UY , zosilovac Carpower Power 4/400 , natiahol som mu 20mm2 kable a subwoofer je Magnat Express 12 v 35l uzavrenke. Napojil som mu predne aj zane repra na predne kanaly do 2 ohmov a subwoofer na premostene zadne. Deliaca frekvencia 80Hz a hraje to perfektne (za tu cenu) Ja sam mam v druhom aute Dragster DAA 1604 na prednych kanaloch mam predne repra Mac Audio Premium X 2,16 a vzadu Mac Audio Super audio 69,2 napojene do 2 ohmou a na premostenych zadnych tento subwoofer
[ Link ] a hraje dost dobre. Tu som uz tahal 50mm2 kabel.Aj ked mam v plane zadne repra zrusit a dopredu dat kvlitnejsie a silnesie kompa.