Navštíveno 3978x

29.03.2012, 23:53 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-29 23:58:18
Chci napsat ktátkej článek o téhle výborné nabiječce.
Už vzhledově a velikostně se mi líbila,a po doporučení od člena RICARDO sem neváhal a koupil.
Když nabiječka přišla,tak sem tomu moc nevěřil(vypadalo to jak z hračkářství) ale opak je pravdou. Měl jsem ve sklepě nějakou baterii myslim 55Ah Vartu která nedržela a ani nastartovat z ní nešlo, tak pro srandu sem jí dal nabijet režimem RECOND (obnovení stavu baterie kontrolovaným zaplyněním) opravdu sem tomu nevěřil a nechal to přes noc. Ráno příjdu do garáže a baterie byla na stupni 7(nabitá a drží)
Původně sem to chtěl na AGM ale když to umí nabijet i kyselinovky tak je to paráda.
Timhle článkem bych chtěl poděkovat členovy RICARDO za doporučení koupě téhle stylové nabiječky :)
Zatím sem nabijel asi 10 baterek a vše v naprostém pořádku a plně dobity i drží.
Baterie které nedržely ani den,tak vydrží a to díky téhle nabiječce s kterou si opravdu kýlu neudělám :D
Jen ještě nevim jestli RECOND funguje i na AGM jako PC nebo Exide Optima atd.
A co vaše názory a zkušenosti s nabiječkami CTEK ??

30.03.2012, 10:18 |
Luter | Upraveno: 2012-03-30 10:19:27
to je něco takového?
[ Link ] Jsem nad tímhle v zimě uvažoval, ale nějak jsem tomu nevěřil když to vypadá jak větší mp3 přehrávač :-D

30.03.2012, 10:49 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-30 10:52:20
Luter : tak to je ono ale fotka mate, je to velký jako 10ky boty :D
fakt to maká,a hlavně máš 5let záruku :)
lepší jak tahat velkou transformátorku , tohle přes noc zavřu pod kapotu a ráno je hotovo :D
to víš no "I MALEJ KAŠPÁREK UMÍ ZAHRÁT VELKÉ DIVADLO" s PC4000 si poradil perfektně!
A co je uplnej mazec,že si připojíš na baterku ten konec s očkama, a když potřebuješ dobijet tak přecvakneš nástavce a pak zase odpojíš.
Sem to kupoval přes aukro asi za 2000 vč pošty :)
CTEKy už prokázaly že umí a jsou to myslím dost známé nabíječky. Samozřejmě mám stále okolo sebe dost lidí co používají nabíječky staré 20 let, vážící 10kg apod. Ti o podobných věcech nemají ani tušení, nebo vidí cenu a dál je to nezajímá. Vždyť dnes je přece jinak vše tak "levné"(byť 2x zaplacené). Také ji budu kupovat + zdroj.

30.03.2012, 11:34 |
clown dobila tu vartu a drzi ??? a zkusil si to z ni i nastartovat ?? :)

30.03.2012, 13:48 |
petis jako clown:-)) Jinak po jistých zkušenostech bych CTEKa osamote přes noc nenechal:-/

31.03.2012, 22:02 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-31 22:10:57
clown: jj nastartovala v pohodě a drží. ,klešťák to potvrdil
Petis: měl sem to na PC4000 v kufru zapojený přes noc a pak na v motoráku na Exide. v pohodě a nic moc se nabiječka nehřála :)
maká to a perfektně. :-)
jo a baterka do traktůrku byla v pi...i a trakoušem už neotočila, ted pokaždý a pěkně hned :) ,, fakt dobrá mp3ka :)

31.03.2012, 22:06 |
clown jen se zeptam .. jak ta nabijecka hraje ??
kdyz uz si to osle poslal do autohifi ?? :}

31.03.2012, 22:14 |
FlasH AHC | Upraveno: 2012-03-31 22:21:24
Hraje dost potichu :D ... ale zato svítí snadvšechno. ...(
tak jo ale nabijí hlavně autohifi ..njn se nepovedlo :D
můžeš dát trest :D třeba BANÁN :D
komu se to nelíbí ať si p...el políbí !
a me se libi Ctek moc plus urcite nekolik lidem ktery pracuju profesionalni i taky poloprofesionalni s AGM baterie...
ja teda mam manson SPS 9400 ale pouzivam Ctek multi xs 25000..
max,max,maximalne spokojenost garantovane.

no vzhledem k tomu ze ctek tyhle baterky nanabyje uplne naplno tak se na ne nehodi az zase nejlepe
hifim@ni@k jak pises spousta lidi pouziva xlet stare veci ktere porad fungujou a nabyjou stejne jako tohle ja trebas pouzival jakejsi malej ksindl z obi asi za 300kc a nabylo to uplne spolehlive sice to trvalo den ne hodinu ale nabylo
Take mam xs 7000 a xt 14000-24v a jsem spokojen.
Dokonce mam xc800 ale tu jsem jeste nepouzil.
Jednekrat jse mi stalo ze xs 7000 jse asi zasekl a strasne hral. Ted uz zase chodi OK.
ricardo: kurfaa to je rozdíl v tý velikosti.. ale díky ,fakt za mě super nabiječka !!!!
a co tam dělá ten manson ?? :D
PC4000 to nakopalo do plna,klešťák to potvrdil.
vinzek fa: nenabije na doraz ?? no to právě že nabije a díky technickému pokroku hodně dobře.
A co nemůžu zapomenout je rozpojovací kontakty na baterky,jen zacvaknu a hotovo naskočí level8 a max je max. Měřily jsme to klešťákem a fakt maxxxxxx :D
FlasH AHC divny je ze to ve svete pouziva max jeden nebo dva lidi vsichni tohle nabijej zdrojem a ze sou to lidi kteri o tom vedi svoje
jak meris klestakem ze je nabito a kolik z toho leze voltu pri konci nabijeni vim ze je to hodne dobra nabijecka ale asi neni nejlepsi kdyz to nikdo nepouziva

20.04.2012, 22:59 |
1kw Flash: Fakt by mne zajímalo jak měříš klešťákem jak/jestli je baterka nabitá...
Schválně zkus po plném nabití touhle nabíječkou připojit zdroj.
Zdroj ji ještě dobije.. :)