Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > O II konektor ve dverich ?

o Navštíveno 12644x o
o 02.04.2012, 10:20 | clown
obcasne se mi stava, na vsech 4 OII co jezdim, ze pri slabe hlasitosti nehrajou ridicovy dvere .., musi se s dvermi bud bouchnout, nebo radiu pridat.

radiem to neni, protoze to dela i na neorigo radiu,
HF parrotem to neni, protoze v kazdem je jiny a u origo radia jinak zapojeny ..

dela mi to u 2x MR2005 origo i neorigo radio, 2008 origo i neorigo, 2011 origo

kde je nekde ve dverich nejaky ten konektor, prijde mi, ze to dela spis jen vejska

o 02.04.2012, 11:40 | Augi | Upraveno: 2012-04-02 11:41:00
Shodit tapec a omrkni kabeláž, prostříknout konektory ve dveřích, prostě standardní věci. Já se nesetkal u žádné O2, že by nehrálo repro. Vlastně jen jednou jsem "zhulil" pravej přední střeďák u mýho SoundSystemu.
o 02.04.2012, 16:01 | clown
Michale a je to normos dostupny, nebo musi i plech dolu ?? :) ja jestli si mam najit i nyty :)
o 02.04.2012, 17:55 | CarMedia.cz
Konektory máš všechny venku, nýty dolů nemusí..
o 02.04.2012, 18:02 | Augi
Tak tak, jen tři velikosti torxů a tapec máš dole.
o 02.04.2012, 19:19 | clown
dik... torxy mam vsechny :)
VW nerozebiram poprve a naposledy :)
o 02.04.2012, 23:29 | bandita
tu si mozes pozret ako vyzeraju tie konektory,nalistuj si fotky s nimi. Staci dat dole gumu, v lepsom pripade dat dole kastlik, plast pod volantom aby si mohol operovat aj s druhou stranou konektora, nie len s tou co ide z dveri.

[ Link ]

pokial nezatecie nema preco stracat kontakt. Piny nie su tenke ako napr. na golf III takze treba skusit merat a "ohybat" :)
o 03.04.2012, 09:11 | clown
bandita .. :)
od G3 evoluce jen v designu .. :)
dekuji moc :) o vikendu zkusim jednu rozstourat :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8 sekund.