Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hifonics zs6400

o Navštíveno 2516x o
o 02.04.2012, 22:18 | D ´ice
zdravím, má někdo zkušenosti s tímto zesilovačem? jak je na tom zvukově a výkonově? myšleno jestli má opravdu těch psaných 4x85watt rms při 4 ohmech. Mám kompa hifonics zxi6.5c a chci je trochu oživit + zmůstkovat 3. a 4. kánál na nějaký menší basák. Auto je sedan tak to na nějaký provizorní subwoofer snad bude stačit. Předem díky za reakce :)

o 07.04.2012, 15:12 | PekG
Já jej mám v autě a hraje dobře. Nemám s ním problémy. V hodnoceních naměřili dokonce o nějaký ten watt více než výrobce udává.
o 08.04.2012, 12:06 | D ´ice
pekg: a jak je na tom zvukově, basy, výšky. Jaké na tom náš repro?
o 08.04.2012, 14:15 | PekG
mám na něm zapojené brutusy 16ky ve předu komponentní a v zadu oaxiály. zesik má přednes velice pěkný, ale záleží i na rádiu. Na starém to nemělo moc pěkné výšky, ale na stávajícím pioneer 88RS to hraje o poznání líp. Jsem spokojen. kdybys bydlel blíž tak bych ti nabídl poslech.
o 08.04.2012, 16:59 | D ´ice
Poslechl bych si ho rad ale co se da delat. Diky za info :)
o 09.04.2012, 18:01 | PekG
jj škoda
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4193 sekund.