Navštíveno 2985x

Zdravim všechny. Zajímalo by mě, jestli nemá někdo nějakou zkušenost s jejich výrobou? Jde mi o vytvoření ozvučnic pro 165mm repro na původním místě(u nohou). S laminátem jsem ještě nedělal, tak se do toho zrovna moc neženu. Jako první mě napadnul místní člen Rover, protože už pro mě pár věcí dělal a vždy to bylo 100%. U tohohle by byl problem v tom, že by se to asi muselo dělat přímo na autě. Do Brna to mám opravdu z ruky tak kdyby se našel někdo, kdo by mi třeba aspoň trochu poradil, tak bych za to byl moc vděčný. Jde mi hlavně o to, aby to nestalo nějaký nesmysl, ale v rozumných mezích by to bylo v pohodě. Díky
Proč to chceš narvat zas pod nohy? Podle mě výsledek nebude pořád 100%. Když už, tak bych se pustil do předělání dveří..
Tak samořejmě, že bych je najradši měl ve dveřích, ale to mi přijde ještě jako náročnější řešení. Ty dveře na to vubec nejsou připravený. Takže mi přišlo, že dodělání ozvučnic na origo umístění by zabralo daleko míň času a stálo i nějakej rozumnější peníz.
Tak je pravda, že to bude určitě levnější a lehčí varianta, ale jedná se pořád určitou formu kompromisu..