Navštíveno 3344x

Dobrý deň,chcel by som sa vás spýtať,že či by ste mi nevedlely poradiť,jedná sa o to,že mám problém stým,že mám 1 dvojitú bedňu na 2xks subwoofrov,ale bedňa je spravená tak,že v strede je predelená a je to ako keby mal každý basák vlastnú,lenže v zadu na bedni má každý basák vlastný konektor na napájanie,a ja som to zapojil na 2 ohmy tak,že zo zosíku som natiahol kábel do jedného konektoru a z toho som to natiahol do toho duhého a keď to pustím nahlas tak jeden subwoofer lieta viac ako druhý,čím to je zapríčinené?
Ďakujem.
problemom v menici? alebo v bedni?
ked su menice paralelne a v rovnakej bedni, tak musia ist rovnako
bedňa je od výrobcu aj z reprami,rozobral som to a +- sedí aj vo vnútri bedne.Ale kebyže to mám len pri týchto subwoofroch tak poviem,že vadná bedňa ale ja som to už tak mal asi 3x musím to zapojiť tak,že rovno zo zosíku kábel do konektoru na repro,lenže tam je problém ten,že mám na woofer kábel 2x3qmm a na zosíku je tak cca max na 4qmm a nezmestí sa to tam,a holiť kábel nehcem..
:-DDD no taky muze byt tim,ze jeden z wooferu je mechanicky jiny ---mel jsem videl jsem zazil jsem kdysi --tusim u helix sw jeden rozehrany druhy ne jeden lital vic