Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vypinání SW

o Navštíveno 3067x o
o 14.04.2012, 12:27 | hanzy10
Ahoj kluci,mam menší problém...mam hudbu emphaser EA 1800D a SW hifonics AL12BPS jde oto že při vyšším zatížení..když už jedu hranici max,,,se mi vypiná subač,nevíte čím by to mohlo být???
Tedka mam SW aktivní FOCAL ACCESS BOMBA 20 A1
myslel jsem že to muže delat zesík třeba,ale ta chyba tam je pořád
mohla by to být baterka???
srav a staří bohužel nevím ani co je to za baterku nic. je to v benzinu 1.8T
diky za rady

o 14.04.2012, 12:48 | dragoczskill
jaké máš kabely k zesilovači ?
o 14.04.2012, 14:15 | clown
dej si voltmetr pred zes a nekdo at tomu nalozi za tebe .. :) uvidis kam pujde napajeni.. , vetsina zesu nezvladne 11V.. bud vypnou, nebo hori :))

samo baterka - kabelaz a altik jsou vice nez dulezite
o 14.04.2012, 15:46 | hanzy10
tak nikdy jsem stím neměl problém....až tedka při změně auta:) kamely mám 35mm myslím že pro oboje dostačující:)asi to budu muset změřit no...pač při obyčejném poslechu je to bez problemu
o 14.04.2012, 19:34 | TemnyMagic
napajeci kabel u zesu o.k.? Me to delalo neco podobneho protoze se nejak asi vyklepal z koncovky, z vidlicky a nedrzel tam napevno
o 14.04.2012, 22:51 | clown
zvysena hlasitost znamena zvysene krmeni pro zes .., pokud to dela i aktiv sub bude to spise napajeni.. zes jen vypina, nebo prepina do protectu ???

i kdyz .. me kdysi .. tak 10 let zpet potrapil signalovej kabel od Dragsteru .. utrhnutej uvnitr cinche jiz z fabriky a pri vyssi hlasitosti zkratoval a zes vypinal
o 15.04.2012, 12:56 | hanzy10
clonw....ne do protectu to nejde,prostě se jen vypne...když hraju normálně..i kdyby nevím co...tak to hraje..jak tomu dám vetší zátěž vypiná se to prostě.
nové auto nové kabely,dělal mi to známí,pač jsem nato tehdá neměl čas,tak ja doufám,že se to nepoškodilo.
o 15.04.2012, 13:40 | petis
Nedrží radio. Vypíná ti to remote pro zesík. Natáhni kabely od baterky jen pro radio.
o 15.04.2012, 14:01 | hanzy10
myslíš že by to mohlo být radio???je fakt že vté octavii brečím,co tam je za misto..vše tam je tak namačkané:)
o 15.04.2012, 22:00 | dj.dmc
stejny problém před pár lety na favu stačilo natáhnout nový kabel od baterky k radiu, a novou dvoulinku na zadní repro tenkrát ještě ovály sony, žádný zesik, žadný woofer jen obyč 13cm koax ve dveřích a 6*9 ovály v platu a když sem to osolil tak se mi vyplo radio a za okamžik se znova zaplo. takže stačí fakt málo...
o 16.04.2012, 13:11 | hanzy10
DJ.DMC: ale me se radio nevypiná,prostě jen to SW...radio hraje normálně
o 16.04.2012, 17:05 | Tendr | Upraveno: 2012-04-16 17:10:01
Si na zkoušku natáhni slabou licnu od plusu aku na remote zesíku normálně okolo auta a uvidíš jestli je to tím co píše petis..
Abys netahal ty kabely k rádiu zbytečně.

Já bych to ale spíš viděl na to co píše clown, že ti padá napětí pod únosnou mez zesilovače. Některé jsou háklivější než jiné a jestli máš v tomhle autě třeba slabší baterku než v tom předchozím, může se to stát...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3614 sekund.