Navštíveno 3226x

Jelikož mi to nedá a po delší době, co jsem včera viděl "Fridoma" a zase mi nasadil brouka do hlavy se vás chci poptat na názor, jestli v autě využívat basy + středobasy + vejšky nebo variantu basy + středy + vejšky.
Mám tyto komponenty:
3x JBL PX 600.2
3x JBL C608 GTi
1x JBL BPX 2200.1
3x JBL W12GTi MKII
Standardně jsem chtěl zapojit ty kompa jako středobas + vejška a k tomu ty sw, ale prý je zvukový projev při produkci pouze středového pásma namísto středobasu znatelně lepší. S tím je spojená i možnost osadit ještě ty JBL C508 GTi, tedy ty 13ky.
Co si o tom myslíte?
basy + středy + výšky, přes ty basy stejně nic neuslyšíš, občas nějaké zakvílení z výšek, když to dáš na větší hlasitost
A mám do ty sestavy ještě cpát ty C508, tedy 13ky? Jinak v případě varianty jak píšeš musim tedy použít procesor, že?
Napiš víc podrobností ,chceš tam použít opravdu ty tři páry kompíček , i s výhybkama,pasiv? Nebo aktiv třípásmo? Já jsem ještě neslyšel sestavu SW ,středy,vejšky ale podle mě je to blbost protože sw oddělíš 80hz a středy kolem 200 bude tam díra p řenosovym pásmu a bude to znít hrozně , myslel jsi to takhle ?
Jo jo, vše co tady píšu tam na 100% bude, tedy všechny 3 sady komponentů a ty 3 SW. Standardní zapojení by bylo přes ty standard výhybky jako středobas a vejška.
Ojojoj ,to bude mazec , do čeho to bude? Já sem taky JBL pozitiv též mám PBXko ,to slabší 1100.1, tak mě to zajímá :o)
Jinak ,upřesni tvoje plány , ty troje šestnáctky budeš mít všechny ve dveřích jako kickbasy?
Ve dveřich budou jen ty jedny. Druhý a třetí budou v kufru. Jinak celkový záměr je zhruba takový, že by to měla být hudba hlavně na kvalitní a hlasitý poslech, EMMU a auto celkově jako show-car. A je to Hyundai Coupe (předposlení model) s tím, že jsem zachoval zadní sedačky.