Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nastavenie EQ - rychlokurz pre zaciatocnika

o Navštíveno 3019x o
o 16.04.2012, 20:40 | tibaltík
ahojte.moje nove radio ponuka trochu viac moznosti nastavenia ako "bass", "treble" a "fader" :) a nemam ani bledeomodry sajn co tieto vsetky nastavenia znamenaju a ako to optimalne nastavit..prednastavene moznosti mi prilis nesedia.

mohla by mi nejaka dobra dusa dat typ na aku hodnotu co dat aby to malo optimalny vysledok?

vopred dakujem

P.S. moje nove audio je par stran v historii pod "alfa 147..."

foto k příspěvku  od tibaltík

o 25.04.2012, 15:24 | Nismo.Power
to ti nikdo nerekne :D tohle se nedělá z hlavy ale z ucha nebo ještě líp mikrofonu :)))))
o 25.04.2012, 22:40 | noclue
alfu nepoznam, ale oem mi vzdy pripada bum-cink, teda vela vysok a este viac basov, rec je dosledkom deficitu stredov malo zrozumitelna, skus sa s tym pohrat, hlavne s tymi prvymi tromi, co sa ti bude najviac pacit....
nejak moc riesit oem sound je strata casu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3933 sekund.