Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jakou HU Alpine místo Kenwooda

o Navštíveno 3043x o
o 21.04.2012, 10:36 | MARWiN | Upraveno: 2012-04-21 10:37:16
Ahoj, jsem docela rozhodnutej pro výměnu HU ze stávajícího Kenwood KDC-4047 na nějakou Alpinu. Udělal jsem v autě upgrade sestavy a s tím Kenwoodem to prostě pořád nějak není ono a ani se na tom nedá bohužel nic moc nastavit :(
Rozhoduju se mezi CDE-123R [ Link ]
a CDE-9880R [ Link ]
řekne mi tu někdo jakej je mezi nima praktickej rozdíl, kromě jiných možností podsvícení a segment vs. dotmatrix displeje? Rozdíl myslím hlavně zvukově jestli tam je nějakej. A jestli si vůbec pomůžu oproti tomu Kenwoodu. Já doufám že ano. Snad mi pomůžete rozlousknout tenhle ořech :D Díky.

o 21.04.2012, 14:04 | hoff
vetsina asi ten kenwood nezna tak tezko posoudi. . .za me kdyz alpine tak CDA a ne CDE radu. Starsi modely jsou lepsi nez ty new, ale zalezi co od toho cekas. Levne se da sehnat napr cda 9812r
o 21.04.2012, 14:04 | hoff | Upraveno: 2012-04-21 14:05:57
.
o 21.04.2012, 14:13 | clown
asi jako HOFF
ona ta 4047 je pokud mne pamet nesali spise nizsi / zakladni rada. U //A to bude kotel se naucit to zase ovladat (nastaveni). Jestli mas u sebe nekoho s jinym radiem, pripadne nekam dojed za prodejcem a zkus jine radio, jak padne zvukove. Alpina neni vselek a fakt nemusi sednout se zbytkem sestavy stejne jako to KDC.

Takze aby sis fakt pomohl hledej pomerne vejs.
A troufnu si rict, ze origo z tech Alpin je tak ta stara 9880 a 9882, zbytek bude vyrabet nekdo jinej.
o 21.04.2012, 14:15 | clown
jako dnes jit a chtit novy radio... tak si asi fakt jednoduse nevyberu . u ani u Alpiny(a to ji mam velmi rad a mel jsem jich uz pomerne dost)

ted poslednich 5 let, je to vsechno takova lacina spotrebka, ze fakt nevim
o 21.04.2012, 14:23 | MARWiN
ten KW je asi hodně základní řada, dřív jsem z toho byl hotovej jak to hrálo, ale teď je to takový "o ničem"...
Je mi jasný že Alpina všechno nevyřeší, ale třeba co jsem měl jedny repra na tom kenwoodu, tak to stálo uplně na prdlačku a když se píchly na ALpine 9843 co má kamarád ve stejným autě, tak to byl uplně neskutečnej rozdíl a najednou to umělo i trošku zabasovat, ačkoliv on narozdíl ode mně nemá ani vytlumený dveře :)
Tohle bude znít asi hodně divně, ale potřebuju aby to mělo zelený nebo červený podsvícení, což bohužel ty lepší řady od ALpine asi né všechny splňujou a je to dost omezující :)
o 21.04.2012, 15:55 | Hanys73
pokud bys měl zájem, mám na prodej Alpine 9887R [ Link ]
je v super stavu, a splňuje i tvé požadavky ;-)
o 21.04.2012, 20:42 | tazman
martas prodava 117ku [ Link ]
o 21.04.2012, 22:58 | dragoczskill
prodávám taky 117. za tu stejnou cenu 23 měsíců záruka kupuváno u revilohifi.cz
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3469 sekund.