Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > jaké repro 5x7

o Navštíveno 3100x o
o 21.04.2012, 23:08 | bobmasitr
Ahoj,

chtěl Dveře jsou již vytlumené, autoradio měnit nebudu, je tam origo na Cd s ovládáním z volantu. Puvodní repro nehrajou až tak špatně. Zatím mám v oku Jl audio
a pak tyto MB
[ Link ]

Cenová hranice cca 2000 Kč plus minus něco

o 21.04.2012, 23:14 | clown
redukce na 165 a mas klid :)
o 21.04.2012, 23:18 | bobmasitr
oval bude hrát líp nechci měnit něco přes redukce
o 22.04.2012, 10:09 | Seat Power
LOL koaxialni oval bude hrat lip nez 165mm kompa? .o))mozna tak na basech bude trochu vyraznejsi to ano.
o 22.04.2012, 10:23 | bobmasitr
no dyť o to mi taky jde :D lol. Nechci žádný jiný zásahy do vozidla
o 22.04.2012, 11:31 | clown
Seat Power .. tak nejak .. , ale nechtel jsem bejt prvni :)

jinak pokud je to do Mondea / Focuse a je tam origo repro a je OK, tak bych to nemenil, ty basy jsou tam dobry a tezko si o tolik pomuzes vymenou za plastaky. Mel jsem na Mondeo mk1, tak Focuse mk1 a aby tomu neco pomohlo, tak to bylo pridani vejsek, coz uz je drobny zasah :)

To bych se asi kouknul k RF ty aspon meli ovaly s extenim vejskacem .. ale vejska tusim hlinik.
o 22.04.2012, 16:31 | bobmasitr
Bylo spoustu aut, který sem komplet předělal, ale tady fakt zasahovat nechci. Vytlumil sem dveře, což znát na basy je. Je pravdou že origo repro hraje slušně. Taky pokud bych měnil nechci nějaký šlupky ale značky když už MBquart,Focal,Audio system, Jl audio POuze z těhle 4 bych tam něco dal,jelikož pak už je to bud ranec, nebo naopak nic moc repro.Koukám taky na charakteristiku aby to bylo cca 50W víc ne
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3558 sekund.