Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomuze nekdo z Brna?

o Navštíveno 10239x o
o 23.04.2012, 09:44 | Maxxxxam
Zdravim.Nasel by se nekdo zkusenejsi, kdo by pomohl se zapojenim basaku a nastavenim zesiloace?Ten basak co mam, tak vim, jak dokaze zahrat a prijde mne, ze hraje tak na ctvrtinu vykonu,tak jestli by byl nekdo hodnej a pomohl by :-) Predem diky

o 23.04.2012, 10:27 | Collin
Co máš za sw a zesík?
o 23.04.2012, 11:45 | Maxxxxam
sw: [ Link ]
zes: [ Link ]
o 23.04.2012, 12:15 | Collin
Máš to zapojené Do 1ohmu?
o 23.04.2012, 12:19 | Maxxxxam
jojo.Hralo to v pohode,ale pak jsem prevazel veci v kufru,hudba byla vypla,druhej den jsem jel do prace a hralo to celkem tragicky.predtim basy na 0,loudnes a vsechny tady ty kraviny vyply a hralo to dobre a ted basy na nule a tragedie :-/ Tak bych byl rad kdyby se na to nekdo podival a pomohl mne to vyresit eventuelne pomohl jeste lip nastavit zesik :-)
o 23.04.2012, 12:21 | Maxxxxam
ale stejne mne to prislo divny. Ten zesik ma do 1 ohmu nakych 1200 w rms a aby to nejak hralo tak jsem mel gain na 3/4 a mozna jeste trosku vic...Kdyz jsem mel zesik rodek a 620 W na 4 ohmy tak to hralo skoro stejne a to ten rodek byl taky tak na 3/4.Navic ted mam natahnuty jeste silnejsi kabely...
o 23.04.2012, 16:23 | Collin
Tak to nevím.. Pokud jsi to měl zapojené a bylo to ok a ted to hraje huř.. Počkej na znalce.. ;-)
o 23.04.2012, 23:18 | FlasH AHC
Maxxxxam : trochu nechápu co mají dělat věci s hudbou. Jako že si rozpojoval něco nebo jen vyházel kufr ??

máš dost proudu ?? na 1ohm to má přece větší odběry než na 4ohm (rodek). Změř si volty na svorkách zesiku co tam bude. Ale jestli ti to jelo v pohodě tak mě ještě napadlo vynulování nastavení na rádiu , EQ atd.
To se mi taky stávalo,že mi to spadlo a bylo to v původním nastavení.
tohle bych se bál zapojovat na obyč baterii jen tak, PC v kufru je takový eso a pojistka před opravama :)
o 24.04.2012, 09:13 | Maxxxxam
nejsu idiot,jiste ze to mm nastaveny tak jak predtim,jeste kdyz pisu,ze basy na nule,vyply loudnesy a podobny veci.Neni to nedostatkem proudu.Pred tydnem to hralo normalne.A veci s hudbou maji delat to,ze jsem zahazel kufr kdyz jsem stehoval a mozna se neco trosku odpojilo,ale nevim co,pripada mne ze to je vsechno spravne
o 27.04.2012, 01:44 | FlasH AHC
Maxxxxam: to sem nenapsal že si i...ot ale co si mohl rozpojit jiného?? co tak vim máš 5 Kabílků (+,-,rem audio + a -) tak co by to dělalo??
Hele jak máš zapojenej sub ?? nemáš tam nějak povolenej kabílek?? pošli sem foto jak to máš zapojený. Tohle neni normální,protože i kdyby si měl věci v kufru tak změnšíš objem kufru a to by tak nějak odpovídalo a když si to vyndal tak se objem kufru o něco zvětšil a má to jiné ladění (je to možné??)
A basák máš propojenej na bedně nebo na subu?? (myslim klemy cívek (serial,paralel) Protože se mi stalo a to bylo dost na ránu,že basák byl zapojený v bedně co cívka (+,-) to jedna dvojice terminálů v misce, a to byly dvě .. jedna se rozpojila a basák šel na jednu cívku,noo a mě to přišlo že to hraje málo,tak sem mu osolil a to jak dopad všichni víte :) To mě taky napadlo. Tak to nafoť a dej sem odkaz :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3254 sekund.