Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > POMOC!!! usb adaptér k MFD navi

o Navštíveno 5580x o
o 23.04.2012, 13:54 | zrzawejchlup
nazdárek lidi. nemáte prosím někdo zkušenost s usb adaptérem tohoto typu jak je na fotce a připojením k MFD navigaci? když jsem ho měl v autě v poho to fungovalo. jakmile si to ode mě koupil pán a zapojil to do octavie tak to nedrží paměť a při dalším zastrčení klíčku musí vyndat celou navigaci, odpojit adaptér a zapojit to znovu. nevíte někdo zda-li by to mohlo být např. nějakým kabelem? děkuji za odpověď

foto k příspěvku  od zrzawejchlup

o 23.04.2012, 14:10 | zrzawejchlup
kdyžtak ještě pro info. mám tam dvě kostičky mini ISO (jedna je samice a druhá samec). Do octavie se strká samec a pak tam jsou ještě dva nebo tři kabely - jeden by měl být kostra a ty druhé dva nevím k čemu jsou - možná to je ten problém :-) kdyby kohokoliv cokoliv napadlo prosím pište. nechci pánovi vracet peníze a dohadovat se s ním. po celou dobu mi to v passatu fungovalo a radio jsem si nechal vyndat v autohifi servisu, kde jsem neviděl co všechno bylo zapojené. Děkuji mockrát
o 23.04.2012, 14:31 | Wasp
Pokud se tato krabička připojuje místo CD changeru, tak at si pán zkontroluje kodování rádia, musí mít povolen CD changer, pak by to mělo fungovat. Já řešil něco podobného, ve výpisu z diag. rádio hlásilo "špatné nebo chybné kodování", pak vše fungovalo bez problémů.

PS já tedy kupoval podobnou krabičku ve stualarmu ;-)
o 23.04.2012, 14:49 | zrzawejchlup
Wasp: pánovi to funguje, písničky to normálně přehrává, ale nedrží to paměť - tzn. když vytáhne klíček a dá ho tam zpátky tak to vůbec nezačne přehrávat tam kde to skončilo a cele se to sekne. pak musí vyndat navigaci, vyndat to mini ISO, zandat ho zpátky a vše to zase funguje jak má. Jenže mi to příde jak nějaká blbost, protože mě to v passatu fungovalo úplně normálně a i mi to drželo paměť.
o 23.04.2012, 15:33 | zrzawejchlup
ještě jsem našel fotografii jednoho zařízení, je hodně podobné, ne-li stejné...více info o tom na linku [ Link ]

děkuji mockrát za pomoc

foto k příspěvku  od zrzawejchlup

o 23.04.2012, 15:51 | Wasp
at se pán koukne na to kodování rádia, myslím si že to bude tím. I přestože to nebude mít nakodovane, tak to hrát může, ale nemusí se to chovat standardně jak by mělo viz paměť naposledy přehrávané písničky ;-)
o 23.04.2012, 15:55 | zrzawejchlup
a to odkódování se dělá jak? to si musí pán někam zajet nebo se to udělá v menu rádia?
o 24.04.2012, 08:48 | Wasp
Já to dělal pomocí diag. kabelu, takže at si zajede někam kde mají k dispozici diagnostiku a umí kodovat. Možná by to udělal i někdo tady z fora ;-)
o 24.04.2012, 09:29 | zrzawejchlup
Aha. Já včera s pánem mluvil a ten mi říkal že tam dřív měl zapojený CD changer. Ale ono asi jak se vyndá rádio tak se tomu vymaže celá paměť. Pak jsem se ještě dozvěděl že nemá tu samou navigaci jako já MFD DX ale jen starou MFD. Což možná bude další problém. No každopádně to u mě nevyhraje. Snad je to dospělý člověk a mohl by si s tím poradit sám.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.