Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojenie rádia

o Navštíveno 2823x o
o 25.04.2012, 11:56 | erikxxxxx
potreboval by som zapojit rádio do favoritu aby mi nestahovalo bateriu, všade na fóre sa píše že to treba zapojit na zapalovanie, ale ak tam taký kábel nemám tak Skade a ako ho mám pripojit ??? jedine tam mám červený kábel od baterie. Farovit mám ten najnovší s jednobodovým vstrekovaním a rádio Sencor-5905MR

o 25.04.2012, 13:01 | erikxxxxx
potreboval by som iba poradit, ze ako mám pripojit +12V výstup z rádia k zapalovaniu ak v aute taký kábel nemám. Skade ho teda natiahnuť....nejakú schému??
o 25.04.2012, 23:36 | FlasH AHC
psal sem ti meila .. pořešime po meilu .. tady radši ne :D
o 26.04.2012, 15:52 | jura.j
no nazdar , bacha ať nevyhoříš
o 27.04.2012, 01:19 | FlasH AHC
jura.j: od čeho má v autě vozit malej minimax :D
neboj fáčko mam nastudovaný :D
o 28.04.2012, 00:26 | FlasH AHC
Erik hraje v pohodě a bez problemu ,tak si ty vaše navážky nechte na někoho jinýho, že jura.j :X
o 28.04.2012, 00:37 | Tendr
To jako Fávo nemá patnáctku na spínačce? :-O
o 28.04.2012, 01:18 | Samantus
ma ale je to masturbace se k ni dostat, ideal to je pripojit nekam na pojistkovku. nebo ja to aspon tak delam, i kdyz ted uz sem tak linej ze to pripojuju pod kastlik spolujezdce, kde je jeden patnactkovej kabel volnej...(felda)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3075 sekund.