Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > potřebuju posudek

o Navštíveno 10692x o
o 28.04.2012, 11:08 | FlasH AHC
Protože kolega s práce nechce dávat do rádia a má tam origo myslim P307 tak vymyslel tohle.

Vyházel by zadní repro a na kabely pro každý L/R do zadu by připíchnul vyhybku a z vyhybky do zesiku na sinče. Takhle sem to měl kdysi na starém kazeťáku a bylo to celkem fajne,ale co u nového auta aby to nějak nevypálilo to rádio.

Vyhybka by byla na 4ohm 60hz ale víc o tom nevim.
chce s tim ořezat jen na basy a ten ořezaný signál pustit do zesiku na RCA,zesik je nějaký spectron 2kanál.
co vy na to ?? trochu se nemůžu rozhodnout a tak potřebuju i jiné rady a tipy.

o 28.04.2012, 11:15 | mr.brain | Upraveno: 2012-04-28 11:15:29
Chudák kolega z práce :/ Ať rovnou koupí Hi/Lo adaptér a napojí to přímo z rádia do něj ne? Nechápu, k čemu by tam měly být ty výhybky.
o 28.04.2012, 11:36 | gizmi
Kdyz jsem nemel penize na 5tikanal, tak jsem to resil jako napsal mr.brain :) Z radia pres Hi/Lo kablik do zesiku a ten mi krmil predni repro + v kufru druhej malej zesik co krmil basak (ten byl primo v radiu na vystupu na basak).. Dneska se tomu smeju, protoze bud chci muziku (a vim ze to neco stoji) a nebo ji nechci :) A ve finale mi prodejem toho vseho puvodniho zustala doma castka, ze jsem si ani nemusel tolik pridavat..
o 28.04.2012, 17:51 | endru.ondra
hi/low adapter, pokud teda nechce menit radio.
o 28.04.2012, 19:30 | clown
at dojede nekam, ke tomu rozumi ..

jak pisou kluci slusnej HI LO prevodnik a zesik na sobe vyhybku uz mit snad bude ..

ale bohuzel malo penez, malo lasky :(

za mne toto [ Link ]
protoze origo radio nebude mit zrejme REM ovladani
o 28.04.2012, 20:57 | hifim@ni@k
Chocholoušek by určitě napsal velmi zajímavý posudek.
o 28.04.2012, 21:08 | hifim@ni@k
o 28.04.2012, 22:41 | clown
AFC bude o 3500 vejs, nez jsou schopny ty lidi pobrat .. :( a vzhledem k tomu, co za to Flash bude chtit vymyslet totalne zbytecne
o 30.04.2012, 00:37 | FlasH AHC
tak tohle sem nikdy řešit moc nemusel,ale teď už vim na co je to dobrý ten HI/LOW .. ok díky tak vzkážu a nějak to tam zapojíme.

U fáčka několik let zpět sem řešil audio a bylo to opravdu humpolácký,jenže v tý době sem nevěděl že něco takovýho existuje a zesik mi stavěl strejda co dělal v tesle :)
Bordel to dělalo tak spokojenost,ale dneska už by to asi neprošlo. Basák tam byl nějaký s beden myslim Regent :))
To je ale fakt pár let.
o 30.04.2012, 01:51 | Tendr
Flash nechci do tebe nějak prudit, ale mín slov je někdy víc... Co kdybys přestal psát píčoviny o tom, kde jsi se narodil a co jsi měl k večeři a kterej kámoš se támhle uprdnul a místo toho nafotil a ukázal nějakou instalaci bez rozklížených dřevotřísek a ztvrdlýho lepidla... Většině jsi tu jen pro srandu a čekal jsem, že to pochopíš, protože ti to tu každej psal..
Věřil jsem, že se polepšíš, ale nebere to konce :/
o 30.04.2012, 15:43 | jura.j
Tendr: dobře ty :o)
o 30.04.2012, 20:47 | CVakk
do politiky sním...

Tendr: přesně
o 01.05.2012, 23:16 | dragoczskill
Souhlas s Tendrem ale Flash se upsal .. Chtěl do nadpisu napsat psychický posudek ...
o 03.05.2012, 19:03 | FlasH AHC
Tendr: ty máš prostě vlastnosti se do někoho navážet :D

dragoczskill: no je to ale psychologický posudek,jen detail.

Dobrý no zase sem viděl rejpálky v akci.

o 03.05.2012, 19:36 | tygrm
tady už psycholog nepomůže, já bych to viděl na psychiatra:)
o 03.05.2012, 21:58 | dragoczskill
:D :D :D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.