Navštíveno 3250x

Zdravim potřebuji poradit se zadními reproduktory. Docela se mi zalíbili tyto obři
[ Link ] ale nejsem si jist ejslti zahrajou dobře. V předních dveřích mam udimension elcomp 6 a chtěl jsem něco podobného i dozadu rpotže hrajou mco hezky. A samozřejmě na zesík
duvod proc chces takoveto repro?nemas v kufru sub?
mam ale líbila se mi jejich velikost stačili by i jakože nějaký dvacítky. ted mam ještě vzádu magnáty 20 drak power ale tak nepřijde mi že hrajou nějak extra. Přijde mi že vepředu ty u dimension hrajou líp.
Dark power od Magnatu nehraje špatně ale sub to nenahradí.Taky sem je měl v MDF platě dělaného od kluků z Hifonicsu a hrálo to moc pěkně.Těma obříma si tolik nepomůžeš. Pokud máš sub tak ten ti to stejně přehluší
takže myslíš , že je zbytečné kupovat místo těch magnátu jiné repro?
určitě. ASpousta lidí ti řekne abys vyndal i ty magnaty, ale když už je tam máš tak je tam nech :)
tak to jsem potřeboval slyšet apson ušetřim nějakej ten peníz..... možná se mi nezamlouvali protože byli na šaptnym zesíku. Ted mam krapet kvalitnější tak jsem zvědavej.
moc to s tím nepřežen :D taky sem jedny oddělal :D
to cos chtel dat za to repro investuj radci do tlumeni.
no asi to tak udělám ale chci se zeptat když už jsem u toho tlumení na jaký místa se valstne lepí? nepřijde mi že by to nějak chrastilo nebo nějak rezonovalo jenom espezetka tak jeslti to má vubec cenu jestli to přidá na kvalitě poslechu
v kazdem pripade a vytlum co jen pujde to uz je spis pak jen o financich