Navštíveno 3262x

Ahojte, nevíte náhodou kolik si můžu říct za tohle radio Kenwood KDC - W808 má to 3x RCA po 5V a motorický panel se systémem D-MASK. Spousta možností nastavení, témeř bez známek používání, byl jsem na nej opatrný. Originál příslušenství, krabice, futrál na panel. Tenkrák jsem za něj dal 7200,- :( Dnes počítám že to nebude ani polovina že? Navíc se jednu dobu pak dalo sehnat nové za 5500,-.

zajimavy ze najednou jsou vsude fakt pekny radia, zrovna kdyz zadny nepotrebuju
Ahoj,
tohle radio jsem měl za nový sem dával 10000. Loni v letě sem to prodal za 2500Kč. A ten dotyčnej ho zkurvil. To kdybych věděl, radši bych si ho nechal. Lepší radijko těžko najdeš.parádní mašinka

04.05.2012, 15:00 |
clown no jo .. , ale dnesni mladez chce USB na buhvi co .. :(

04.05.2012, 15:18 |
bafis nejsem mladez a taky chci USB a buhvi co ;-) a pochybuju ze Ty poslouchas doma kotoučák a v aute máš radio na kazety :D tim nerikam ze radio neni dobry, myslim ze 1500 - 2000 by se jeste udat dalo nejakymu fandovi
já bych mu za to dal i trojku, ale muselo by to mit zeleny podsviceni ;-)

04.05.2012, 15:29 |
clown kotoucak nemam .., gramec je bez zapojeni ..
ja to myslel, tak, ze je to dobrej stroj, ktere zahraje lip nez kdejaka nova total plast znacka .. ale absence USB tomu proste podrazi nohy .. :(
vis jak .., byl jsem ted nekde v krame .. a prvni dotaz byl, umi to s iPhonem .., ne ? tak to stoji za hovno :))) lidi si dnes nekupujou domaci muziku z komponentu .., radeji si koupi obyc AV (v lepsim pripade), jinak obyc plastak se vsupem pro iJabbko a hurra, hlavne, ze to je easy :))
dík moc chlapi, tak nějak jsem si to myslel a obával se, že dnes už jsou požadavky trochu jinde, tak jak říkáte, usb, iPhon atd. Vypadá to, že si ho zatím nechám. I bez zesáku hraje solidně a to mi teď stačí. Ještě jedno díky za názory. Petr
tohle je prostě herní radio a ne radio plnejch nesmyslnu jako DVD a USB, který se nikdy nevyrovná origo CD.Pokud bych měl možnost koupit koupil bych ho znovu.