Navštíveno 6614x

Dobry den mam tohle radio LG LAC5800R, CD/MP3¨.zadni plato MIVOC HQ 25030-II zadni dvere Repro komponenty MIVOC HQ 16520-II Predni dvere Kicx STC 5.2. Subwoofer Autotek A250BP,Raveland XCA 700,Raveland XCA 1200 bych potreboval poradit jak nejlepe to zapojit.ja a na co zesilovac napojit na jake bedny a jake napajeci kabely pouzit dekuju za rady

08.05.2012, 20:57 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-05-08 20:57:53
Zadni plato

Dalsi zesilovac

nebo jeste nehle zesilovac

zadni dvere

radio

Predni dvere

Tak dekuju za nejake rady jak to usporadat do kufru a jak vse napojit.Chapu ze to nejsou extra komponenty ale hold chude lidi se najdou co maji radi muziku :-)
Když vezmu kolik toho máš, tak kdyby si investoval jen do předních dveří jednoho 4 kanálovýho zesilovače a subwofru tak si na tom líp než tohle :)
Co se týče zapojení zapojil bych pouze přední repro a sub ostatní prodal.
Souhlas s Ondrou.Použij ten 4 kanál a jedny 16cm repro zbytek prodej a kup sub do kufru a máš klid.
Také souhlas bylo by to zbytečně moc zbytečných věcí
ten kenwood je 4 kanal? jinej zesilovac nevidim.
Ten kenwod je 2 kanal.A subwofra mam na tom dalsim obrasku.Myslel sem ze na 4 kanal zapojim predek a zadek plata a na ten 2 kanal suwofra.

Takze do predu sem dal ti kicx protoze se tam jedine vesly.

09.05.2012, 17:22 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-05-09 17:24:58
Myslim ze nejlepsi rada zni: nech si ty kickx, vse ostatni prodej dokud je to jeste v nejakym dobrym stavu. Az to vse prodas, zaloz si zde v bazaru novy thread a sezen si kvalitni 4 kanalovy zelovac, ktery opravdu zesiluje a neni to jen krabicka s plosnakem 5x5 cm a 1mm kabilkama. Je tu spousta lidi co ti poradi, ale zatim, ver mi, prodej alespon vse, na cem je napsano Reveland. Verim ze za 2000,- tady sezenes znackovy kvalitni zesilovac v dobrym stavu, ktery ti do zacatku udela 1000x lepsi sluzbu. Ty Kickx jsou udajne OK, ten zbytek nevim no. Radio asi taky neni to prave orechove, taky bych se ho zbavil a zde v bazaru koupil jine. Sezenes tu slusne kousky od Kenwooda, JVC nebo nejaky starsi Clarion, ci tak neco. Za 2000-3000 to neni problem a opet to bude to same, co jsem psal o zesilovaci. Ten subwoofer neznam, tak o tom snad napise nekdo jiny.
Jinak bys mel vyclenit (pokud jsi to uz neudelal) finance i na kabely. Spousta lidi na to zapomina a pak jsou prekvapeni, protoze spravna kabelaz neni otazkou par stovek.
Takze receno autoradio za 2500kc zesilovac za 3 taci a druhej za 1500kc jsou k nicemu.to je dobre vedet.kabely mam od sinusu live.napajeci mam 25 jak plus tak minus.Kicx mam ani ne pul roku.Tak treba dej linki ad vim co mam koupit a za kolik.Jinak dekuju za informace.
jen co jsem zbezne koukal do fora:
zesilovac treba:
[ Link ] radia se stale nejake objevuji, jen to chce koukat a nebat se zeptat.
taky jsem se díval na sub od Relevandu stál 990kč zesík myslím 4k kolem 2200, bylo to lákavý , ale nešel jsem do toho, raději něco lepší značky základní řady než tohle :)

09.05.2012, 20:13 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-05-09 20:18:00
Tak je fakt ze na to jake sitky to sou tak uz my ten 4 kanal hraje 4 roky.No jo blbej sem byl a mladej :-).a zbytek sem dostal od kamaradu.Tak sem si myslel ze to bude v pohode ale jak koukam neni.:-)
No a jeste jedna vec da se vubec sehnad nejakej zesilovac do2000kc????Nejakej dobrej?? kanal???
?
Co tenhle zesilovac???Zesilovač Magnat Rave 440
Mám Mac Audio ZX 1000 a k němu Mac Audio st 112.Myslím že ti to bude určitě stačit na poslech.Oboje bych nechal za 4.tis
mam v nabidce nekolik znackovych zesiku se zarukou
[ Link ]

10.05.2012, 17:01 |
DaveX Ty se sereš se zadními dveřmi, abys tam narval 165 repra a do předu dáš 130? Osobně bych se na zadní dveře vysral když budeš mít repro v platě a dal bych raději pořádné kompa do předu. Prostě začni od předu, kup pořádné 165 kompa a vytlum dveře. Ve feldě mi tam toho před tlumením celkem hodně vrzalo.
nerikam ze seru.byl to jen napad.Dopredu sem dal 130 protoze se my tam vesly.Jaku chapu ze kazdej rika dej tam tohle a tohle.Ale zas nejsem clovek co ma penize na vyhazovani ale clovek co ma rad hezkou hudbu za priznivou cenu.Ze sem koupil pred 4 lety sracky jo to uz sem vul a byl sem mladej :-)Ted uz clovek mysli jinak.dat do dveri 165 ve felde zname laminovat atd a na to ja si netroufnu.

10.05.2012, 19:30 |
DaveX Vůbec to neznamená laminovat. Stačí tam připevnit kroužky z MDF a trochu vyřezat tu plastovou kapsu. Ale když nebudeš mít tlumit, tak asi velký význam tam dávat 165 nebude.

10.05.2012, 20:23 |
DaveX
No mas to dobre udelane.Nejdriv musim prodat to stare a pak schanet neco jineho.zatim smula.ztaim hraju na to co tam mam :-)
Tak DaveX ti ukázal směr jakým se vydat a určitě mu to účet nevyluksovalo :-))
Jo ale ja tohle beru.Ja si vsima kazde malickosti.Vse ukladam do zalozek.Tak je jasne ze zacit se nejak musi.Ale nejdriv clovek take musi vedet co koupil rozmery atd a pak podle toho vse tvarovat.
Jo lidi ale prolem je ten ze nic nemuzu prodat.Ani na aukru bohuzel.

26.05.2012, 18:08 |
DaveX Napiš na aukru, že to jsou ultrakrutopřísné high-end komponenty a on se toho možná někdo chytne :)
No dawex.ale oni tam asi nejsou tak blby lidi :-)
Tak my porad jak to mam prodat.davam to za 2200kc a ani za tu cenu to nechteji.pritom ten zesik stal 3 taci a ty mivoci 3500kc.Jasne ze sem si nalitl ale driv sem se az tak o hudbu nezajimal.Ted sem starsi a je jasne ze kvali ta je to na prvnim miste.