Navštíveno 4083x

09.05.2012, 07:30 |
FANY | Upraveno: 2012-05-09 07:31:14
Zdravím všechny,mám otázečku - vlastním výše uvedené auto a hodně často využívám jeho nákladový prostor -resp. mívám obsazeno minimálně 6 sedaček,tudíž by mi woofer v bedně ubíral dost místa v autě. Zeptám se teď jako uplný idiot a už teď tuším že to bude blbost,ale umístit samotnej reprák (12 nebo 15´´) přímo jen do podlahy aby jedna strana hrále přes grill do auta a druhá tloukla někde ven pod auto je asi totální kravina,že?¨
Díky za názora nebo nápady.
Jinak dveře mám přeosazené kvalitními repro,ale ten mohutnější bas zkrátka chybí...
To je totalni kravina pokud by si neudelal ozvucnici pod autem, Ale to muzes pouzit prostor pro rezervu.
pokial maš rezervu tak urobit bud do kolesa ozvučnicu z laminatu, pripadne pomocou podlahy vyuzit cely priestor na rezervu s tym že by tam ostala a bolo to otvaratelne.
Dalšia možnost je zrušit kastlik alebo pod kastlik pred nohy spolujazdca....

09.05.2012, 13:43 |
FANY Já věděl že to bude o ničem..
Sharan má rezervu pod autem - -kolo drží drátěný držák - žádný prostor jak u běžných kufrových aut. Budu muset najít ozvučnicové místečko někde jinde.
Díky za názory
Taky mám sharana a využívám 7 sedaček a přemýšlel jsem kam by se najaký menší sub vešel a asi jediné místo je v kufru v pravé bočnici, kde je místo pro povinnou výbavu, tak by šlo něco vymyslet, ale je to tak na 8" - 10"
ako to vyzera pod sedackami?
inak 10" v dobre odladenej ozvucnici urcite lepsie zahra aj zakope ako 12" -15" v zlej ozvucnici

09.05.2012, 20:17 |
choze Sw by šel dat také pod sedačku spolujezdce misto kasliku ;)

09.05.2012, 20:22 |
elektron | Upraveno: 2012-05-09 20:23:41
V uzavretej ozvucnici cca 6 l, konkretne alhambra.
[ Link ]

09.05.2012, 20:47 |
clown malej aktiv pod sedacku ridice .., nebo spolujezdce,
zalezi, kde mas RJ centralu .. :)
tenhle aktiv jsem zatím neměl problém nacpat pod jakoukoliv sedačku
[ Link ]