Navštíveno 5309x

10.05.2012, 10:35 |
Erick Ahoj, včera jsem tlumil dveře na seatu toledo, nalepil jsem komplet vnitřní stěnu a pak jsem zalepil veškeré díry na krycím plechu, který se montuje na dveře. Dále jsem mezi ten plech a tapec dal ještě akustickou pěnu a nepoznal jsem skoro žádný rozdíl, čekal jsem od toho víc, nevíte co by mohlo být za problém? repro komponentní hertz dsk 165

Pomohlo by další foto + uchycení repro. Zbytek sestavy?

10.05.2012, 10:47 |
Erick hele foto nemám, repro drží na plastovém adaptéru přímo na toledo, rádio mám sony cdx gt 930ui. Repro neženu přes zesík, ale bylo mi řečeno, že i bez něj to bude znát. čekal jsem zvýšení basů a to nepřišlo :-(
Tak to ti bez zesu nikdy hrát nebude.
bez zesu to hrat nebude(radio ma 15W) a chce to udelat poradne uchyceni

10.05.2012, 11:02 |
Erick Takže bez zesu je tlumit zbytečnost? Ptal jsem se na dřevěné adaptéry ale ty plastové prý stačí, tak nevim.
hlavně DSK jsou docela sračkorepráky

10.05.2012, 11:09 |
Erick Právě že mají vysokou citlivost a hrají pěkně čistě, jen ten bas jim chybí. Ale možná by je to chtělo šoupnout dozadu a dopředu dát něco silnějšího
no tlumeni neni zbytecnost...ale chcxe to zesik...
treba tady znackove zesiky se zarukou za levno..
[ Link ]
silnejsiho dopredu klidne,ale proste 15W je nemuze rozhejbat....

10.05.2012, 11:20 |
Erick je mě to jasný, rádio pustí málo, zkusím koupit nějaký zesík a pak budu kdyžtak řešit dál. Díky
musis vytlumit i ten vnejsi plech,ale i tak moc nepoznas rozdil to se da cekat ty DSK jsou hodne slabe na basech a jeste ktomu kdyz nejsou pres zesilovac,nemuzes cekat nejake zlepseni.

10.05.2012, 11:26 |
Erick já mám teda naloženo v kufru 1kw rms, takže basů mám dost, ale přemýšlím, že to půjde pryč, tak bych chtěl zlepšit dveře...jinak ten plech celý polepit jo? Ta akustická pěna s tím nic moc neudělá co? Tu jsem tam hlavně dal, že mi drnčel tapec
No, DSKčka nejsou žádný zázrak. A se zesilovačem mívaly u těchto repráků problémy výšky - nedávaly to a odcházely.
Pokud chceš pěkné basy, tak to chce reproduktory, které je umí - např. Morel Tempo 6, DLS MS6A, uDimension Jr 6 Pro atd. a připojit je na adekvátní zesilovač.
DSKčka bych dal jedině na slabší zesilovač nebo stáhnout gain.

10.05.2012, 20:27 |
Erick | Upraveno: 2012-05-10 20:29:58
Opravdu povedený 4ch s poctivým výkonem a dobrým smyslem pro detail je například Digital Designs C5c
[ Link ]

15.05.2012, 23:52 |
Erick ten Digital Designs C5c vypadá dobře, má moc zajímavé parametry, ale cenově to je bohužel nyní nad moje možnosti. Jinak dnes jsem prodal Hertz a mám objednáno U-DIMENSION EL COMP 6 + to pustím přes zesík carpower wanted 4x85 watts. Myslíte, že to je krok dopředu oproti DSK?
Krok dopředu to je určitě, ikdyž ty compa by si možná zasloužily i o krapet lepší zesilovač, ale určitě vyhoď ten plastovej adaptér na repro a nech si udělat nějaký kroužky z MDF a pořádně uchytit, pokud se na Toledo nedělají nějaké na míru, s tím by mohl mít zkušenost Rover z tohohle fora (dělá vše z MDF defakto na přání a za slušný peníz) a rozdíl bude velký