Navštíveno 3753x

chtel sem se optat stoji za neco tyhle repraky???MXZ 69.3 - Koaxiální reproduktory 6x9 chcy to dat do zadniho plata jen na radio

hrat to bude,ale je treba necekat nic extra bez zesilovace.
hrajou slušně, ale záležá na rádiu, pokud to bude nějaká šlupka, tak ti nezahraje skoro nic a musíš jim udělat dobré plato a potom proč ne
S těmito hýbe rádio velmi slušně:
[ Link ] Nedávno jsem je dával na Alpinku do Fábie a fakt mě překvapilo, jak i na rádio jdou krásně čistě a od spodu..
Ja mam ale jen JVC radio.Takze to snima ani nehne co???
Proč by s nimi nehnul? Někdo upřednostňuje JVC, někdo Kenwoody, někdo Alpine. Rozdíly ve výkonem autorádií jsou minimální. Řekl bych, že by v tom neměl být zásadní rozdíl..

13.05.2012, 14:57 |
Nomolit123 | Upraveno: 2012-05-13 14:58:12
Omlovam se mam LG.Lidi mi rikaji ze to je nic moc radio.Hlavne sem si vsimnul ze ma na RCA vystupech jen 1.5V napeti a to je malo.
mam LAC5800R
Taky proto ti někdo v jiném tématu radil ať ho prodáš a koupíš tu třeba jetou Alpinu.
No a da se sehnad nejake radio do 2000kc ktere dobre hraje?nebo ktere by bylo vhodne????Alpiny se pohybujou cenove docela nahore

13.05.2012, 19:55 |
clown to ze ma 1.V na RCA je jedno .. , to ma vliv jen odolnost vuci ruseni pri prenosu signalu z radia na zes..
ovaly ti na zadku nejak basy. to, ze je radio LG sice neni vyhra, ale dost silne verim tomu, zr takovych 30 procent znackovych radii na trhu je u LG vyrobeno
kazdej nejak zacinal :) tady je otazka, zda ty ovaly na zadek potrebujes kvuli basum, tedy jako doplnek k predkum .., zda nebude lepsi mesic pockat, dosetrit par korunek a poridit nejaky basacek se zesikem.
sam si aktualne stavim uz ctvrtou "low cost" muziku a na zadky kaslu.. dokonce jsem je mel uz i u dvou aut uplne vypnute, takze jsem hral na slusne predky a nejaky mimi v kufru :)
Tak jak koukam takze hodne lidi se schoduje ze nejlepsi hudba je vepredu a vzadu jen zesik a subwofer.

13.05.2012, 20:03 |
clown | Upraveno: 2012-05-13 20:03:59
ak si uvedom, kde sedis ty :))

13.05.2012, 20:05 |
clown tak .. :)
u domaci kina mas hlavni repra taky vepredu pred sebou a snazis se sedet uprostred "deje"
No jo.mate pravdu.Tak musim teda vse prodat a jit od znova :-)Vykaslat se na plato atd.Koupit teda poradnej zesik a bude vyhrano.Subac zatim mam.Jen sit zesilovac zatim.Jsem rad ze tu poradite.No zmena pijde pomalu ale jiste.