Navštíveno 3053x

Zdravim,
dal jsem kamaradovi zesik na odzkouseni, mel jsem ho v aute, slapal v pohode. Po tydnu mi ho donesl, ze uz se nesepne. Pry jim jednou pri instalaci vylitali pojistky, pak to zapojili poradne, chvili sel a pak se vypl a konec. Mel u toho nejakyho "odbornika", nevedeli kde vzit spinacku ( opravdu netusili, ze z radia a nebo kdyz uz tak svetla. tak rozpulili napajeci kabel a dali ho i na spinacku.
Muze to byt duvod? Mam ho rozebranej, zadnou vizualni chybu jako opaleni atd tam nevidim.
Akorat toto se mi moc nezda, jsou to spoje pod civkou
a zkontroloval si pojistky na zesu?
jinak teda Pavel_528
Jojo, to bylo prvni ty jsou ok
tak ho poslat Pywojovi, nebo do popelnice :)
Tak jako je to srac coz o to, ale zas nechci aby ho proste rozjebal hodil mi ho zpet a hotovo. Spis me zajima to zapojeni spinani dohromady s napajenim jestli to je OK.
je to jedno cim spinas remote na zesiku...
to co mas zakrouzkovane je jen cin a to nicemu nevadi...
kdyztak opravim...
Mě to přijde jako kalafuna. Samo, můžu se mýlit. Když namočíš hadr do lihu a tím to opatrně skusíš vyšůrovat, tak poznáš.
Nevidim problém dovést na remote napětí z baterie. Takhle si pomocí relé spínám zesilovače. Z rádia aktivuji relé, které sepne větev od rozvodového bloku. Do něj mam přivedeno napájení od baterie.
Nejde mi ani tak o opravu, je to par stovek. Jen jestli ho mam skasirovat, me hral v pohode delsi dobu a on ho za par dni odrovna,jen me zaujal ten zpusob zapojeni jestli to nemohlo byt pricinou.

13.05.2012, 19:16 |
Bladzej | Upraveno: 2012-05-13 19:19:17
Spíš co s nim honil a jak to honil a taky napájel...
edit: ještě platí jedno pravidlo: Co nechceš, to půjčuj.
No jeste mu kouknu do auta co tam vymysleli...