Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jarní předpříprava na instalaci - 2way aktiv

o Navštíveno 4467x o
o 14.05.2012, 14:09 | Milhauzz
Tak už je to tady zase. Opět změna auta a opět chuť něco dělat. Auto říkejte dělník, veterán, sopl, rakev, jak vás napadne :) Musel sem koupit něco velkýho, za pár korun a tohle na mě zbylo. Instalací sice znásobím hodnotu auta, ale to už tak nědy holt bejvá. Takže co to bude?

Klasicky, notoricky, bez potřeby vyměňovat, HU: ///A9853, aktiv

Amplifikace: 2× Massive Audio NX2, viz [ Link ] Ještě nevím, jestli bude jeden zesík pro vejšky a druhej pro středobasy nebo dám po jednom pro levu a pravou stranu pro absolutní separaci kanálů. Zapojení bude v 2way aktivu, bez wooferu - auto musí zůstat dělník a půjde o skrytou instalaci. Jezdím totiž bez zadní roletky, protože pořád něco tahám na barák / z baráku (majitelé starších baráků znají).

Tlumení: Silent Coat, jedno celý balení + nějakej bonus [ Link ] na přední dveře + MDF kroužky.

Napájecí kabeláž 35qmm (na předek velmi dostatečné myslím, včetně rezervy).

Signálová kabeláž: Bude na míru, udělám si něco z Taskeru, viz moje téma hír: [ Link ]

Repro kabeláž, notoricky a klasicky Neotech [ Link ]

Plus hromada bižuterky, protože z auta se stanetestlab na testování rerpo a to jak přes zesíky, tak i s možností přepojení na interní amplifikaci autorádia. Teď už jen popřemejšlet, jak to vše elegantně natahat. Je jasný že totální rozborce interiéru se nevyhnu. Zde budu mít alespoň benefit ve velikosti auta, protože předpokládám, že se to tam vše vleze.

Nuže, seznamte se s obětí mých autohifi choutek ...

foto k příspěvku  od Milhauzz

o 14.05.2012, 14:10 | Milhauzz
Takže rádijko je už hozený na OEM repro, je to k blití ten zvuk, ale lepší jak si zpívat ( i když kolikrát nevim nevim ...)

o 14.05.2012, 14:10 | Milhauzz
Starý, poškrábaný, ale vděčný - starý rádio a starý auto, sedí to :)

o 14.05.2012, 14:12 | Milhauzz
Oba zasíky a bižuterka pújdou do týhle kapsy. Vše změřeno a vleze se to tam naprosto s přehledem. Koncepci ještě musím vymyslet, aby k tomu byl dobrý přístup. bude to chtít nějaký vysouvací udělátko.

o 14.05.2012, 14:12 | Milhauzz
Konečně místo! Když si vzpomenu na P306 nebo Superb1 jak sem se mačkal v kufru tak mě ještě teď mrazí.

o 14.05.2012, 14:13 | Milhauzz
Lékárna a sotatní povinná se narve sem nebo k rezervě. Takže dobrý.

o 14.05.2012, 14:14 | Milhauzz
Repro čeká v elegantním kufříku.

o 14.05.2012, 14:15 | Milhauzz
Tlumení se nemá podceňovat, takže rovnou celou krabici :)

o 14.05.2012, 14:16 | Milhauzz
Prcci :) Ve srovnání s MDF podložkama ...

o 14.05.2012, 14:16 | Milhauzz
A v poslechovce vznikl elegantní bordel. Tak šup šup, ať už je to v autě.

o 14.05.2012, 14:30 | Milhauzz
Ještě sem zapoměl popsat repro, Massive Audio CK6: [ Link ]

Tempům (Morel) holt zvoní hrana :)
o 16.05.2012, 20:39 | marlag
ty zesíky vypadaj hodně zajímavě jak parametry tak rozměry,tak šup s tím do tramvaje a dej info co z toho leze :-)
o 16.05.2012, 20:43 | MARWiN
ten zesík mám už taky v autě na zákledě Milhauzových referencí a na to jaký je to prcek fakt super zvuk :) dokonce jsem druhý den po půli cesty zjistil že nemám ani zapnutej basák... musim uznat že mi ani nijak nechyběl jak se ty předky perfektně rozehrály... netopí to nijak moc a je to fakt malinký, takže problém s instalací minimální... přijde mi že to má krásně čistej zvuk a i s těma spodkama si to poradí docela obstojně, ale možná jsem trošku nahluchlej, tak to berte s rezervou :D
o 17.05.2012, 07:41 | Milhauzz
Prej do tramvaje :) Teď je to už jen a pouze o čase, kterej si na instalaci musím najít.

MARWiN: Jakej máš zbytek sestavy a v čem to máš?
o 17.05.2012, 08:04 | VWDave
Taky mám tento zesík a je super na ty své rozměry. hraje moc hezky
o 17.05.2012, 15:41 | MARWiN
tak mam takovej lowcost pokus o nejaky SQ ve felicii...HU alpine cde-123R, na predek massivo audio nx2 pro powerbass s6c,zadni repra vypnuty a basak udimension rm208sl na carpoweru hpb602 a hraje to docela obstojne...uvidime jestli to prinese nejake bodiky na Easce
o 17.05.2012, 15:42 | MARWiN
millhauz: tak mam takovej lowcost pokus o nejaky SQ ve felicii...HU alpine cde-123R, na predek massivo audio nx2 pro powerbass s6c,zadni repra vypnuty a basak udimension rm208sl na carpoweru hpb602 a hraje to docela obstojne...uvidime jestli to prinese nejake bodiky na Easce
o 17.05.2012, 15:47 | DaveX
MARWiN: Proč drtíš ten Sub na takovém šuntu zesilovači? Má sotva 2/3 výkonu co udává výrobce.
o 17.05.2012, 17:54 | MARWiN
čekal jsem kdo se mi vysměje první na ten zesilovač... basák hraje docela do pohody a nestěžuje si, že by chtěl víc krmit :) původně tam místo udimension mělo být něco jinčího, ale to je už teď nějak jedno, třeba časem přijde nějaký lepší krmení, ale teď na to nejsou bankovky prostě
o 17.05.2012, 19:00 | DaveX
Nevysmívám, jen by si ten SW zasloužil daleko lepší zesilovač.
o 17.05.2012, 19:59 | MARWiN
beru na vědomí. lepší zes by si asi opravdu zasloužil, ale klukům se to taky docela líbílo i na tomhle zesíku :D
o 17.05.2012, 20:50 | DaveX
No abys pak nebyl překvapený, když mu dáš lepší :)
o 18.05.2012, 10:11 | prohifi.cz
2 MARWiN: zkus ten basak jen tak pro zajimavost na chvili pripojit na tu mustkovanou NX2ku a poslouchej, jestli uslysis rozdil :-)
o 18.05.2012, 21:44 | cubajs
to Milhauzz: chlape rád čtu příspěvky od tebe, si mě nabudil, že taky budu něco kutrat.
Jinak se nemůžu dočkat až tu napíšeš o instalaci, sem zvědavej na ty kompa ;-). tak šup šup
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4075 sekund.