Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Škoda Octavia Combi audio

o Navštíveno 4825x o
o 16.05.2012, 00:17 | vikink
Ahoj,

prosím o rady. Mám v plánu zdokonalit audio v mé Octavii.

Moje představa je kvalitní vytlumení celého vozu, rádio pokud možno 2din, přední dveře 6,5" komponenty (Morel, DLS ??? ) do kufru Sub 12" něco hodně silnýho, basů není nikdy dost :-) Zesik na přední dveře se mi zamlouvá Hifonics Andromeda, ale ten se jentak sehnat už asi nedá, nikde jsem ho nenašel, tak něco v podobný kvalitě. Na sub monoblok třeba Audison.

Kabeláž 50mm2 Hollywood PRO PCY 0, signály Streetwires ???

Pak nějaký ty svorky, distribuční bloky atd.

Spíš bych vás rád požádal o rady, jaký věci vybrat, čeho se vyvarovat atd. Poslouchám ty běžný věci Pop, Dance, Trance a rádio Evropa 2. Rád bych se vším vešel do 50 tisíc.

o 16.05.2012, 01:45 | vikink
Tak zatím vybráno takto:

Pioneer AVH-2400BT

Morel Tempo 6

signály AIV Nejvyšší třída 630394

sub Hifonics MXS 12D2
o 16.05.2012, 04:01 | CarMedia.cz
Když už, tak bych fakt šel do Streetwires ZNHD5.2. Cenový rozdíl je od těchto minimální, kvalitativní ale celkem zásadní. [ Link ]

Pokud jsi rozhodlý pro subwoofer MXS, tak bych věděl o mírně jetém kousku za méně jak poloviční cenu. Tak se když tak ozvi a dám ti kontakt..
o 16.05.2012, 23:05 | vikink
Asi půjdu do těch Streetwires přemýšlel jsem nad nima už :-) Jinak co se týče subwooferu, tenhle se mi hodně zamlouvá :-) Určitě se ozvu...

Potřeboval bych ještě nějak zes na repro a zes na sub. Na sub bych asi loupnul nějakýho Hifonicse, třeba Colossus ale ten taky není zrovna zadarmo :-(
o 17.05.2012, 17:06 | J.O.G.I
Cena colossuse neni nic hroznýho ale ten digital neni zádná hitparáda zato ten analog to je zesík z dob kdy ještě hifo dělalo dobrý kousky.Sám se ted chystám o víkendu ho dodit do auta.Bude honit dva sonici 12" zapojeno na dva ohmy.

foto k příspěvku  od J.O.G.I

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.