Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > repro k radiu

o Navštíveno 3462x o
o 21.05.2012, 14:30 | out
Zdravím Vás, už sem z autohifi vypadl, tak si rad nechám poradit od zasvěcených.
Přemýšlím pořídit "hudbu" do dacie duster, myslel sem, že do takovýho auta to potřebovat nebudu(takže ani radio sem tam neobjednaval), ale po posledním vyletu do vzdalených končin, mě to ticho po cestě trochu vadí...
přemýšlím nad něčím takovým
[ Link ]
a ted...
jake repro k tomu zvolit? zesilovač nemám v plánu, ohromovat s tím taky nepotřebuju, chci aby to prostě hrálo pokud možno čistě akustiku...
dopředu komponent, dozadu koax, vše v 13cm...
díky
PS:ted možná blbý dotaz...mám iphone a rád bych, aby to spolu tedy nějak spolupracovalo...dá se i přes modrý zub nebo se bez kablu neobejdu?

o 21.05.2012, 20:00 | D ´ice
jestli chces mam an prodej repro hifonics zxi5.2c je to i tady v bazaru. Pustil bych je za 1500 vcetne dobirky. Jestli mas zajem napis mi na mail plhottka@seznam.cz a domluvime se :-)
o 21.05.2012, 20:49 | clown
pokud prehravat iphone, tak JVC .. pripojis pres USB a i dobijis .., zadny adaptery, ktery ti s nasledujicim zase modelem nepobezi (viz Alpina) ...

btw. jak dlouho vydrzi iphone pres bt neco streamovat ? hodku / pul ? :)
o 21.05.2012, 21:39 | out | Upraveno: 2012-05-21 21:50:02
clown:
ok, rád si nechám poradit.
a jake JVC by jsi doporučil?
o ten iphone ve finale zase tolik nejde, jestli bych měl obětovat neco z kvality zvuku nebo příjmu radia...proto sem si říkal že alpine bude dobrá volba.
mimochodem jako repra se mi líbí tyto. mají dobrou citlivost, takže by mohly zahrat i na radio...co?
[ Link ]
díky
o 21.05.2012, 21:53 | CarMedia.cz
Impedance 2.7 Ohm (čili 3ohmovky) a citlivost je u Infinity při 2.83V/1m. Čili -3dB. Rázem je z toho průměr..

Pokud hledáš repro kolem 3t za kompo systém, šel bych do starých ověřených Helixů.. [ Link ]
o 22.05.2012, 15:02 | TemnyMagic | Upraveno: 2012-05-22 15:04:13
myslim ze ta Alpina ma pripojeni pro Ipod pomoci kabelu, ne? Mam neco takoveho ale vydrz jsem nezkousel. Pri rozumnym volume urcite vydrzi dlouho. S Ipodem jsem tahnul pres Jack soustavu k pc 5.1 Genius SW-HF 5.1 6000 asi 5h ubralo mi to asi 20-25%. Apple tvrdi zde: [ Link ] Ipod Touch - Přehrávání zvuku
Až 40 hodin :)
A IPhone ma vetsi baterii, takze ta vydrz by mohla byt i pri tom ze prijima GSM obdobna :)
o 22.05.2012, 15:35 | out
díky všem za snahu poradit...nakonec sem sice dal na sebe, ale i tak díky.
Helixy sem měl dřív nižší řadu, ktera byla dřív(7let nazpatek)hodně vychvalovana a mě osobně zrovna nějak nenadchla...možná chyba v instalaci, špatný tlumení, nevím...
infinity mám doma už druhý a tak zkusím co to udělá v autě...
ted jeden konkretní dotaz, jestli někdo nemá zkušenost...
at to jde trošku od spodu, nemá někdo zkušenost s tímto boxem?
[ Link ]
o 22.05.2012, 22:28 | pepe689
infinity jsou super --))mam moc dobrou zkusenost :-)hlavne serie kappa perfect 6.1-ani za boha bych si je nezapojil na nic vzhledem k prubehu toho co pousti vyhybka jinak --sekin mel ve vyprodeji helix S6 za rozumny prachy a ty bych rekl ,ze hrajou velmi slusne
o 22.05.2012, 22:29 | pepe689
s timhle boxem zkusenost nemam ,ale mel jsem kdysi 40 a 80 pioneer neco na tenhle zpusob a o nicem ---vyhozeny prachy
o 22.05.2012, 22:35 | pepe689
jo a jeste jsem mel tusim od infinitykappa baslink nebo jak se to jmenovalo taky zadna hitparada -jestli touzis po basech tak si kup aliante maly a hraje zesik nekam schova s
o 22.05.2012, 23:26 | out
pepe689: ono by se dalo, aby to bylo lepší udělat hodně, ale já do toho opravdu nechci zahučet...hudbu si poslechnu doma, kde nato mám klid...to auto je vážně jen nouzovka a ve finale at chceš nebo ne, nikdy ti to tam nebude hrát jako kvalitní audio v místnosti...
takhle jak to bude mi to bude bohatě stačit, jen sem si říkal, že ten spodek by to něco podpořit mohlo, přece jen 13cm repro krmený z radia toho moc nezbuší...a těch necelých 5 tisíc za takovou krabičku all in one pod sedadlo(o to mi jde)zase není taková morda...
asi to stejně koupim, jen mě zajímal nazor, popřípadě rada co místo toho...zase nějaký mocný bas netřeba, hlavně at to "nehudrá"
o 22.05.2012, 23:28 | pepe689
aliante je na bazaru 12´´ za dobre bych teda zvazoval
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.