Dobrý den,
dnes sem vyměnil originální rádio za nové Pioneer DEH-4400BT. Před manipulací jsem odpojil baterii.
Jedinou úpravu v autě jsem provedl natáhnutí spínaných 12V od zásuvky, protože ten co vede k rádiu se chová divně (vypne se až 2 minuty po vypnutí klíče). Všechno funguje jak má, až na to, že teď po nastartování stále svítí podsvětlení u ventilátoru a ovládání oken. Podsvětlení přístrojovky reaguje správně až po zapnutí světel (denní jsou automaticky). Také teď po zamknutí vozu bliká kontrolka na tlačítku pro ruční zamknutí ve voze, to dřív nedělalo. Je možné že se odpojením baterky smazalo nějaké nastavení, nebo to může mít za následek odpojení rádia a připojení jiného?
Citroen C3, r.v. 2003, 1.1i
Děkuji, za rady.
Takže problém podsvícení zřejmě nenastel po výměně rádia, asi trvá už déle, ale nevšiml sem si. Ovšem stejně je to divné, když přístrojovka se rozsvítí až na ruční zapnutí světel, ale ten střed svítí stále.
mám C.Xsaru a měnil sem za Deh P 8400mp.Dělalo mi to psí kusy,třeba že se mi po 2 min rozsvěceli světla.Pomohlo přehodit pojistku z 24A na 24B a přehodit kablíky v Iso konektoru,jen už nevim jaký (přehazoval kámoš)